Uit het dagboek van… SlavinJet #blog37

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Lekker aangepakt

Gisteren was het dan zover. Eind van de middag zou Meneer mij komen halen. Ik moest om 17.00 uur klaarstaan, kreeg ik te horen. Wat was ik zenuwachtig, gek genoeg weer en wat had ik er een zin in. Na een tijdje kreeg ik bericht, dat het een uurtje later zou worden. Ik voelde de teleurstelling alweer gelijk. Maar goed, nog een uurtje langer wachten dan maar. Totdat ik om 18.00 uur bericht kreeg, dat ik nog 3 kwartier geduld moet hebben. Gaat dat rotte gevoel van teleurstellingen ooit over? Heb daar zo’n hekel aan, aan dat gevoel. Ik kijk er toch gewoon naar uit, om Meneer weer te gaan zien???

Maar uiteindelijk bericht, dat hij er over 5 minuten bij mij zou zijn. Gauw pakte ik mijn spullen en wilde beneden klaar staan, voordat Meneer er zou zijn. Ik woon in een flat 2 hoog, dus ik was zo beneden. Eenmaal beneden aangekomen, stond Meneer al in het portiek op mij te wachten. Dusssss…

Met de auto gingen we naar een hotel. Daar inchecken en gauw naar onze kamer. Spullen neergezet en toen zei Meneer, dat hij de auto nog moest gaan parkeren. Dat zou ongeveer 20 minuten gaan kosten. Ik moest in die tussentijd braaf op de kamer blijven wachten op Meneer. En weg was Meneer.

Daar zat ik dus, alleen in een hotelkamer. Uhmmm…braaf wachten, of…
Nee, niet braaf wachten dus. Ik ging eens kijken in de doos met speeltjes. Ik weet, dat daar Duck tape inzit en een radeerwieltje. Deze 2 dingen wil ik eigenlijk dus echt niet. Ik zag gelijk een optie. Deze 2 dingen in de kamer verstoppen, zonder dat Meneer het dus door zou hebben. Zo gedacht was zo gedaan bij mij. Daarna weer braaf op het bed wachten op Meneer.

Zodra Meneer terug was, voelde ik mij wel wat opgelaten. We begonnen met een glaasje port, heerlijk. En ik mij maar afvragen, of Meneer wat zou merken van de 2 speeltjes. Meneer vond het tijd, dat ik mijn kleren uit moest doen en op bed moest gaan liggen. Tijd om mijn straf in ontvangst te gaan nemen. Braaf ging ik op het bed liggen.

Meneer begon zachtjes in te slaan. Dat was goed te doen voor mij. Maar…hij ging steeds harder slaan en toen moest ik gaan meetellen. Dat ging gelukkig goed. Ook met de zwepen, begon hij rustig, maar ging steeds sneller al harder slaan hiermee. Ik moest nu toch wel even slikken. Ook mijn tieten en kut kwamen aan bod. Vooral op mijn kut kan ik nog niet veel hebben. Wel meer dan Meneer denkt, maar ik sluit gewoon automatisch steeds mijn benen. Ik vind het eigenlijk een beetje eng, hahaha…

Voordat Meneer mij aan het bed wilde gaan vastbinden, toch nog maar even gevraagd, of ik naar de wc mocht. Dat mocht, maar moest proberen de buttplug erin te laten zitten. Helaas, dit is mij niet gelukt.

Eenmaal vastgebonden op bed, kreeg ik ook nog een gag in mijn mond. Niet mijn favoriet, maar oké. Meneer keek eerst eens goed naar mij. Aangezien hij mijn gezicht niet goed kon zien, spraken we af, dat ik mijn hand open en dicht zou doen, om mijn grens aan te geven. Aan te geven, dat ik niet meer verder kan. Dat was duidelijk.

En toen ging Meneer pas echt hard uithalen met de zweep. Hij deed het opbouwend, maar wel in een snel tempo. Het voelde heerlijk, ondanks dat ik uiteindelijk moest huilen. Maar aangeven om te stoppen…? Echt niet! Dit was straf. Straf die ik echt wel verdiend had, dus dat zou ik voor Meneer ook ondergaan. Aan het eind, hoorde ik hem zeggen, dat ik nog 20 slagen zou krijgen. Dat waren 20 heftige slagen. Halverwege hoorde ik Meneer zeggen, dat ik moest volhouden en dat deed ik. Bij de laatste 2 slagen haalde Meneer echt heel hard uit. Nu lag ik dus echt te huilen.

Meneer maakte mij snel los en haalde de gag uit mijn mond. Daarna trok hij mij in zijn armen. Dat was fijn. Dat voelde goed. Ik kroop heerlijk tegen hem aan en zo ben ik in slaap gevallen.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie