Uit het dagboek van… SlavinJet #blog10

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Knuffelaap

Zoals elke zondag, ging ik ook vandaag mijn moeder opzoeken bij kleinschalig wonen. Ik kom binnen en begroet mij. Loop naar de stoel om te gaan zitten en wat zie ik daar? Een KNUFFELAAP.

Even serieus? Echt waar? Die heb ik daar echt nog nooit gezien. Waarom vandaag wel? Uitgerekend vandaag?

Ben ik teveel met apen bezig?

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie