Uit het dagboek van… SlavinJet #blog102

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Een bijzondere mail

19 mei 2018
Gisterochtend kreeg ik van een onbekende D een bericht in mijn mailbox. Het enige wat hij schreef, was dat hij mij een goede vrijdag toewenste.
Dat vond ik wel lief en schreef terug, ik weet niet waarom, maar ik wens jou ook een fijne vrijdag toe.

Ik kreeg netjes een bericht terug met het waarom. Daar werd ik even stil van namelijk. Zijn waarom? Omdat mijn dagboek hem raakte.
Wauw, dat vind ik mooi en bijzonder om te lezen. Ik heb deze D daarvoor bedankt.

Wat een bijzonder bericht van deze D, maar ook heel erg aardig van hem. Het verraste mij. Meestal krijg ik van een D alleen maar het verzoek om zijn profiel ook te lezen en contact met hem op te nemen, wanneer het mij bevalt. Maar deze D is heel anders.

Deze D heeft mij blij verrast. En mocht deze D mijn dagboek nog vaker lezen…
Bij deze kan ik je zeggen, dat ik zeker een goede vrijdag heb gehad. Dank je wel D, ook al ken ik je verder niet.

Naam en foto aangepast

19 mei 2018
Vandaag is het voor mij een belangrijke dag. Voor de trouwe lezers is het te zien, voor de nieuwelingen niet. Voor mij is het grote moment aangebroken vandaag.
Mijn naam en foto zijn aangepast.

Jet{BonFire} is vanaf nu verleden tijd. Ik vind het maar wat moeilijk, juist omdat we het zo goed hadden. Maar ik weet ook, dat ik er nu wat moois voor terug krijg.

Jet{meisje van U} is er voor in de plaats gekomen. Dat voelt goed en ik ben er maar wat trots op. Ik ga een nieuwe toekomst tegemoet. Een nieuwe uitdaging voor mij, een nieuwe wereld gaat er voor mij open.

Dit dagboek ga ik dus sluiten. Dit dagboek ging over Jet{BonFire}. Een dagboek waarin heel veel is gebeurd. Een dagboek wat ik zeker koester en met veel plezier op terug mag kijken.

Ik ga nog 1 hoofdstuk schrijven en dat is mijn bedankje aan Meneer. Gewoon, omdat ik zo’n mooie tijd met hem heb gehad en ik dat dus ook wel op zijn plaats vind.

Ik ben mijn trouwe lezers dankbaar voor het lezen van mijn dagboek. Heb tussendoor veel lieve en steunende reacties van jullie gekregen. Hier bij mijn reacties, maar ook via mijn berichtenbox mocht ik van vele van jullie lieve en bemoedigende woorden horen.
Dank jullie wel daarvoor. Dat heeft mij altijd veel goed gedaan.

Binnenkort hoop ik mijn nieuwe dagboek openbaar te mogen gaan maken. Dus jullie hoeven het niet zonder mij te gaan doen. Iets, waar ik dus heel blij mee ben.

Lieve lezers, ik zie jullie graag terug in mijn nieuwe dagboek.

Bedankt lieve Meneer

19 mei 2018
Op 27 oktober 2017 ontving ik mijn 1e mail van U Meneer.
U had mijn profiel en checklist gelezen en dat maakte U nieuwsgierig naar mij. Helaas had ik op dat moment net mijn D gevonden. U noemde mij een Bofkontje en hoopte dat ik een mooie weg met hem mocht gaan bewandelen.

Op 12 januari 2018 schreef ik U een mail, die U op 16 januari 2018 heeft gelezen.
Ik had gebroken met mijn D en was weer zoekende. Uw profiel stond mij erg aan en hoopte, dat we een klik zouden hebben.

U ging mijn dagboeken zorgvuldig lezen, zodat U een idee van mij kreeg, van wat ik in een D zocht. Vanaf dat moment hadden we dagelijks contact.
38 Mails later zijn we op KIK verder gegaan. We konden samen overal over praten. Het voelde voor mij en voor U zo goed, dat we besloten, om elkaar te gaan ontmoeten.

Op 24 januari 2018 zaten we dan ook al naast elkaar een kop thee te drinken. We hebben daar een hoop besproken. De klik was bij beiden aanwezig en we wilden elkaar beter leren kennen. We wilden samen deze mooie wereld gaan verkennen. Oh wat voelde ik mij gelukkig. Nu was ik met recht Uw Bofkontje.

Op 2 februari hadden we dan onze 1e sessie. Het werd een hotel in de buurt. U vroeg, of ik dan bleef slapen. Die gedachte vond ik een beetje eng. Uiteindelijk kende ik U nog niet zo goed. Daarom een hotel in de buurt. Mocht ik naar huis willen, dan kon ik zo weggaan. Maar…de klik was zo groot aanwezig, dat ik de nacht bij U ben gebleven.

We zouden eens in de 2 a 3 weken afspreken, maar dit werd gelijk al wekelijks. Al kreeg ik dan niet wekelijks een sessie, maar we waren wel samen bezig.

Ik ben een relsub, U was dat niet gewend. U moest ook veel moeite doen, om mij een beetje in het gareel te krijgen. U kwam al snel bij mij thuis, om mij even goed te straffen. Dat had ik dan ook echt wel nodig. Ook heeft U mij in het begin een keer even heel streng moeten aanspreken. Daar was ik wel van geschrokken en onder de indruk.

Maar ja, toch bleef ik Uw relsubje. Ik kon nou eenmaal niet helemaal veranderen. U ging op vakantie en ik maakte het toen toch echt te bont bij U. Ik kreeg voor 24 uur een radiostilte opgelegd. Oooooh, wat vond ik dit verschrikkelijk zeg. Wat heb ik mij toen toch rot gevoeld. Ik wist niet waar ik het zoeken moest. Dit deed mij veel pijn en verdriet. Ik wist wel, dat ik dit nooit meer wilde meemaken.

Na Uw vakantie kreeg ik te horen, dat ik er een zusje bijkreeg. Ik kreeg een klap in mijn gezicht. U zag het en stond voor mij klaar. U zei ook, dat er tussen ons niks ging veranderen. U heeft Uw woord gehouden.

Met mijn zus kon ik het gelukkig prima vinden. Samen met een andere relsub, maakten we van haar ook een relsub. Whahaha, wat heb ik hier toch om gelachen zeg.

De band tussen U en mij bleef goed. Ik voelde mij veilig en vertrouwd in Uw armen. Ik durfde steeds meer en meer mij aan U over te geven. Dat voelde voor mij ook zo fantastisch goed. Ik kon ook alles tegen U zeggen.

Tijdens mijn sub drops stond U ook voor mij klaar. Ik mocht bij U huilen, tieren, razen, niks was U te gek. Gewoon, omdat ik Uw subje was.

Ik heb U zelfs een lul genoemd, U schrok ervan en ik niet minder. Gelukkig konden we er samen ook weer om lachen. Tsja, waar maak je nou zoiets toch mee? Dan is de D/s-relatie toch gewoon fantastisch goed?

Helaas, moest er toch een einde komen aan onze D/s-relatie. Maar wel om een hele mooie reden. Mijn vriend wil mijn D worden. Iets mooiers kan je je toch ook niet wensen? Inmiddels is zus al bij U weg. En nu ga ik U ook definitief verlaten als sub.

Maar niet als vriend. We blijven vrienden en daar ben ik U erg dankbaar voor. U wil weten, hoe het mij verder vergaat en dat is mooi. Ook dat zegt genoeg over onze D/s-relatie.

Dank U wel Meneer, voor de afgelopen 4 maanden.
Dank U wel Meneer, dat ik Uw subje mocht wezen, Uw Bofkontje. Zo voelde ik mij ook echt.
Dank U wel Meneer, dat ik zoveel van U heb mogen leren.
Dank U wel Meneer, voor elke lach en traan die ik heb mogen laten gaan.
Dank U wel Meneer, voor Uw warmte die ik mocht voelen, wanneer ik het nodig had.
Dank U wel Meneer, voor Uw luisterende oor. Dat ik mocht gillen en tieren tegen U, terwijl U dat niet eens verdiend had. Maar U stond wel voor mij klaar.
Dank U wel Meneer, gewoon…voor ALLES…!!
En…dank U wel Meneer voor de heerlijke roti afgelopen donderdag. Daar heb ik van genoten. U kwam Uw belofte na en dat is mooi.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie