Uit het dagboek van… SlavinJet #blog103

SlavinJet

lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Instructies

21 mei 2018
Het was donderdagavond. Ik had van mijn vriend een mail ontvangen met instructies. Instructies met wat ik aan moest trekken, lingerie en welke schoenen, verder niks. Voeten moest ik netjes verzorgen en mijn teennagels lakken. Ik weet namelijk, hoe gek hij op voeten is.

Ook kreeg ik opdracht om tussen 20.00 en 21.00 uur 3 glazen water te drinken. En vanaf 20.00 uur mocht ik absoluut niet meer naar het toilet. Daar schrok ik eigenlijk wel van hoor. Wat was hij van plan met mij? Is hij nu al mijn D aan het worden, of is hij nu gewoon mijn vriend? Best wel verwarrend zo…

Om 20.00 uur kreeg ik bericht, dat ik mijn 1e glas water moest gaan drinken. Niet veel later bericht dat ik mijn 2e glas water moest gaan drinken. Nadat ik die leeg had, vroeg ik netjes, of ik nu mocht gaan douchen. Die toestemming kreeg ik gelukkig.

Vlug ging ik douchen en mijn lichaam helemaal schoonmaken. Op het moment dat ik net klaar was onder de douche, kreeg ik een bericht, dat ik mijn 3e glas water moest gaan drinken. Braaf zoals ik dan wel weer kan zijn, deed ik dit ook gelijk.

Om 20.50 uur kreeg ik bericht, dat mijn vriend er over 10 minuten zal zijn. Ik trok mijn opgedragen lingerie aan en mijn hakschoentjes en stond klaar voor ontvangst. Klokslag 21.00 uur ging de deurbel. Toch wel wat zenuwachtig en trillend op mijn benen, deed ik de deur open. Mijn vriend stapte binnen en bekeek mij van top tot teen goedkeurend aan.

Hij kuste mij teder en zei, dat ik in de kamer moest gaan zitten wachten. Hij ging in de slaapkamer wat spullen klaarzetten, dat hoorde ik wel. Werd nu toch echt wel nieuwsgierig hoor. Even later kwam mijn vriend met nog een glas water de kamer in. Of ik deze ook nog maar even wou leegdrinken. Pfffff…

Daarna mocht ik dan toch echt naar de slaapkamer toe. Op de grond stond wierook, hmmmm…Dat ruikt best wel lekker. Ook staat er een mooi muziekje op. Ik moest op mijn buik op bed gaan liggen. Zo kon ik niet zien, wat hij met mij ging doen. Ik zou het wel gaan voelen.

Aaaaahhhh, opeens voelde ik iets heel kouds op mijn lichaam. Mijn vriend had een ijsklontje en bewerkte mijn rug en benen ermee. Hij weet, dat ik hier absoluut niet tegen kan, de sadist. Ooooh…wat vond ik dit gemeen zeg. Ik kroop naar het uiteinde van mijn bed. Maar helaas…ik werd aan mijn enkels teruggetrokken. Wat ik ook probeerde, mijn vriend trok mij steeds aan mijn enkels terug.

Opeens moest ik erg plassen en vroeg dan ook netjes aan mijn vriend, of ik mocht gaan plassen. Dat mocht. Pfffff…gelukkig maar. Dankbaar kwam ik van het bed af. Hij trok mijn lingerie uit en mijn schoenen ook. Toen wou ik naar het toilet lopen, maar…
Mijn vriend liep met mij mee en wat er toen gebeurde, vond ik toch zo vernederend. Maar ja, met heel veel moeite lukte het toch. Het luchtte wel op, dat het eruit was.

Terug in de slaapkamer kreeg ik nog een heerlijke massage, waarna ik uiteindelijk ook nog mocht klaarkomen. Ooooh, wat heb ik hiervan genoten zeg. Wat was dit toch heerlijk. Mijn vriend bleef die nacht gezellig bij mij slapen. Ja, dit is pas genieten zeg.

Sleutel

22 mei 2018
Het was een dinsdagochtend vroeg. Ik bedacht mij, dat mijn vriend een sleutel van de kerk had. De dag erna had ik koffiedienst in de kerk. Er is daar op woensdagochtend altijd een koffie-ochtend en soms heb ik dan dienst. Misschien wel handig, als ik de sleutel van mijn vriend mag lenen. Dus ik stuurde hem die ochtend vroeg een berichtje.

Niet veel later kreeg ik een berichtje terug. Tuurlijk mag ik de sleutel wel lenen. Die kon ik wel komen halen. Maar…dan moest ik wel LOPEND naar zijn huis komen. Daar had hij dan de sleutel voor mij klaarliggen.
Uhmmmm…lopen? Serieus? Tsja, hij was serieus. Daar heb ik dus echt een hekel aan. Ik dacht dit gewoon even op de fiets te gaan doen. Maar ja, nu is het mij opgedragen om te gaan lopen, dus dan moet ik maar gaan lopen.

Het was een mooie zomerse dag, zo begin mei. Dus begin van de middag ging ik dan toch maar braaf lopend naar zijn huis toe. Potverdorie wat was het warm buiten zeg. Ik liep gewoon te zweten. Oooooh, wat verlangde ik naar mijn fiets zeg, maar ja, het mocht niet. Ik moest lopen van mijn vriend. Eenmaal bij zijn huis aangekomen, vond ik de sleutel op de afgesproken plaats. En tjsa, toen moest ik ook weer terug gaan lopen.
Pfffff…

Het was maar een kleine opdracht van mijn vriend. Maar…voor mij was het toch een opgave hoor. Ik heb het gedaan voor hem. Ik heb het netjes gemeld, dat ik lopend was gegaan. Mijn vriend was blij. Hij vond mij braaf. Braaf en lief en ach…dat doet mij dan ook wel weer goed om te horen.

Zelfs de kleine dingen die je opgedragen worden, kunnen zoveel meer betekenen, dan jezelf zou denken. Het is een klein begin. Een begin naar een mooie reis, die wij nu samen gaan maken. Het begin is gemaakt. De kop is eraf. Zonder dat mijn vriend het doorheeft, doet hij precies waar ik naar verlang. Hoe mooi kan het leven toch zijn?
En dat, alleen maar om een sleutel.

De eerste stap

22 mei 2018
Het is woensdagochtend. Vandaag heb ik mijn eerste stap gezet richting mijn vriend. Mijn checklist is verstuurd. Ik weet, wat ik aankan, maar…ik weet nog niet wat hij aankan.

Het is spannend, het is vreemd. Er wordt nu serieus gewerkt en ik wacht het nu rustig af. Wat gaat er straks allemaal gebeuren? Hoe worden straks de eerste stappen gezet? Hoe snel gaat mijn vriend het allemaal oppakken?

Hij leert snel, pakt over het algemeen de dingen snel op. Ook in de BDSM? Zal hij er feeling voor hebben? We gaan een workshop krijgen, waarin hij veel gaat leren. Ik moet er maar vertrouwen in hebben, dat hij dit ook snel gaat oppakken.

Voor mij is er opnieuw spanning met een nieuwe D, dit keer is het mijn eigen vriend. Hoe mooi en bijzonder is dat? Hoe mooi is het, dat je dit binnen je relatie kan laten plaatsvinden?

De eerste stap is gezet, ik kan niet meer terug. Ik wil ook niet meer terug. Ik kijk uit naar de volgende stap. Ik ben een nieuwe weg ingeslagen en ik wil deze weg graag samen met mijn vriend verder gaan bewandelen.

Een nieuwe weg, een nieuwe ervaring, een nieuwe toekomst. Een toekomst vol verassingen samen met mijn vriend. Ik kijk uit naar de volgende stap.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie