Uit het dagboek van… SlavinJet #blog104

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Een aangename verrassing

22 mei 2018
Vorige week begon de dag zoals gewoonlijk, zoals een zaterdag eruit ziet. Ik had zo mijn bezigheden en de dag vloog weer voorbij. Aan het einde van de middag kreeg ik een bericht van mijn vriend. We gaan vanavond uit. Oh, oké, en wat gaan we doen dan? Dat was een verrassing, maar ik moest wel om 21.00 uur klaar staan en sexy gekleed. Dussss…

Om 20.00 uur moest ik mijn kleine buttplug indoen en die mocht er om 20.30 uur weer eruit. Dan mocht mijn tril ei erin. Ik deed netjes wat er mij gevraagd werd. Om 21.00 uur stond ik dan helemaal klaar. Ik moest gaan fietsen naar de afgesproken plaats. Daar stond mijn vriend al te wachten. Nu werd het dan toch echt spannend.

Ik ging achterop de fiets. Tijdens het fietsen voelde ik het eitje heerlijk gaan trillen. Na een eindje fietsen stopten we op een brug. Daar lieten we de fiets staan en gingen we verder lopen. We gingen bij een club naar binnen en daar zag ik een bekende Meesteres met haar sub. We gingen naar binnen. Bij de bar zat nog een bekende Meesteres met haar sub. We gingen wat drinken.

De andere 2 subs hadden heel wat praatjes. Ik was nog wat rustig en bekeek alles op mijn gemak. De andere 2 subs moesten maar op hun knieën bij de bar gaan zitten. Ik genoot daar wel stiekem van. Totdat ook ik opeens op mijn knieën moest gaan zitten. Vol ongeloof keek ik even mijn vriend aan, om vervolgens toch ook maar bij de andere 2 subs op de grond te gaan zitten.
Tsja, daat zit je dan, nogal onwennig, maar ook wel weer grappig hoor. De andere subs waren wel erg gezellig.

Na een tijdje gingen we naar boven. Daar zochten we met ons zessen een lege kamer op. Ik kreeg een spreidstang tussen mijn benen. Mijn halsband had ik al om. Ik kreeg ook nog polsboeien om. Daarna moesten mijn kleren uit, spreidstang weer even los en gelijk weer vast. Toen moest ik mijn tril ei uitdoen. Voorover gebogen bij het bed, kreeg ik mijn eerste slagen met een flogger. Och…dat was wel goed te doen hoor. Ik gaf geen kik. Ook de volgende flogger ging prima.

Na mij was er een andere sub aan de beurt. Hij stond toch wel wat te wiebelen op zijn benen. Ik genoot ervan om dat te zien. Even later was ik alweer aan de beurt. De derde sub zat stilletjes in een hoek. Ik kreeg andere zwepen te voelen. Deze waren echt wel wat gemener, maar nog steeds goed te doen voor mij. Maar…nu begon ik ook wel wat te wiebelen op mijn benen hoor. Ik zag tussendoor dat de deur openstond en er mensen naar mij zaten te kijken. Nou ja, prima hoor…ik genoot er stiekem wel van.

Na mij was de tweede sub weer aan de beurt. Hij wou dezelfde zweep voelen, die ik net had gehad. Maar…daar kreeg hij toch wel spijt van. Ik zag de striemen bij hem komen. Hmmmm…zou ik ook al striemen hebben…?
Bij mij werd intussen electrosex toegediend. Soms wel lekker, maar soms ook wel even heftig hoor. Dat gaf ik dan ook eerlijk aan. Ook kreeg ik een band om mijn borsten, daaraan zaten rondom mijn tepels prikkels. Best wel lekker om te voelen, als ik heel eerlijk mag zijn, hahaha…

Nadat de tweede sub klaar was, was eindelijk de derde sub aan de beurt. Hij kreeg ook wat zweepslagen, maar niet zo heel veel hoor. Daar kan hij niet zo tegen. Niet veel later was ik weer aan de beurt. Nu kreeg ik de cane nog te voelen. Er werd gelijk hard geslagen. Oei…daar schrok ik wel van. Daarna ging het er gelukkig wel wat rustiger aan toe, om vervolgens weer naar harder te gaan.

De Meesteres van de derde sub kwam naast mij zitten en vroeg aan mij, hoeveel cane slagen ik ervoor over had, om die avond nog klaar te mogen komen. Ik twijfelde even en zei, dat ik er 10 slagen voor over had. De Meesteres keek mijn vriend aan en hij zei, dat het er 15 werden. En ik moest wel meetellen. Dapper telde ik ze mee. Maar…bij de laatste 5 slagen kwamen dan toch de tranen. Al huilend telde ik de laatste 5 mee. Daarna mocht ik in de armen van mijn vriend kruipen. Dat vond ik wel even fijn hoor.

De spreidstang was losgemaakt. Het was een mooie ervaring zo met z’n zessen. Na wat napraten gingen we beneden aan de bar nog wat drinken. Dat was wel gezellig om zo de avond te eindigen.

Eenmaal thuisgekomen, ben ik nog even heerlijk klaargekomen. Om daarna heerlijk over deze avond te gaan dromen. En de striemen…? Jaaaa, ik heb weer striemen op mijn billen. Heerlijk…! Dit had ik echt even nodig zeg. Ik vol mij erg gelukkig.

Regels en een opdracht

22 mei 2018
Vorige week kreeg ik mijn eerste regels. Dat is wel weer even wennen hoor. Het zijn andere regels dan ik gewend ben. En het leverde gelijk mijn 1e discussie op. Gelukkig viel erover te praten en hoefde het die dag niet. Daar was ik dan wel weer blij om.

Verder kreeg ik voor die avond een opdracht mee. Ik had een repetitie avond en kreeg als opdracht mee, dat ik zonder slip aan naar de repetitie toe moest gaan. Oké, dat heb ik dan ook braaf gedaan. Het slipje liet ik achter in de badkamer als bewijs.

Het was best wel weer lekker hoor, om zo zonder slipje aan te zitten. Mijn kutje reageerde er ook gelijk weer op. Hmmm…jammie.

Bij thuiskomst moest ik mijn vriend wakker maken. Maar…ik was laat thuis. Ik was moe en wilde alleen nog maar slapen. Zachtjes kroop ik dan ook in mijn bed. Ik dacht, dat mijn vriend sliep en wilde ook gaan slapen. Op het moment dat ik bijna in slaap viel, hoorde ik mijn vriend zeggen, dat ik hem wakker had moeten maken en niet gedaan had.

Eigenlijk had ik nu wel straf verdiend, maar ik had geluk en mocht toch gaan slapen van hem. Dankbaar kroop ik in de armen van mijn vriend, om zo heerlijk in slaap te vallen.

Een geile opdracht

22 mei 2018
Vorige week dinsdag was het een zomerse dag in mei. Lekkere temperatuur buiten en ik geniet hier dan ook van. Begin van de middag ga ik nog even boodschappen halen. Ik heb er een opdracht bij gekregen.

Wanneer ik om boodschappen ga, moet ik een kort rokje aan, zonder slip aan. Ik moet mijn tril ei indoen en aanzetten. Zo moet ik dan naar de winkel lopen, boodschappen doen en weer naar huis lopen.

Braaf als ik dan wel weer kan zijn, doe ik dit dus ook. Maar…het tril ei hoor je best wel trillen. Hopelijk valt het niet op. In de winkel lijkt het niemand op te vallen en ik voel mij er gelijk beter onder. Intussen voel ik wel, dat mijn kutje lekker vochtig aan het worden is.

Eenmaal thuis mag ik mijn tril ei weer uitzetten en uit mijn kutje halen. Intussen zit ik mijn vriend wel lekker op te geilen hoor.
Tsja, dat krijg je ervan, wanneer je geile opdrachten geeft, dan kan je natuurlijk wel wat terug verwachten.

Ik geniet ervan. Heerlijk om weer opdrachten te krijgen. Daar geniet ik volop van.

Een opdracht en straf

22 mei 2018
Afgelopen donderdag bij het wakker worden, had ik zin om klaar te komen. Het mag niet, dat weet ik wel. Toestemming vragen heeft geen zin, ik mag alleen klaarkomen, wanneer mijn vriend aanwezig is.

Pffff…wat is dit lastig zeg. Toch wou ik graag klaarkomen, dus dat deed ik dan toch maar. Daarna ging ik heerlijk onder de douche.

Na het douchen had ik een opdracht gekregen. Ik moest naakt op mijn knieën de keukenvloer schrobben.

Ik gaf aan, dat ik een drukke dag had die dag. Tussen neus en lippen door, vertelde ik, dat ik was klaargekomen. Dit, in de hoop, dat mijn vriend eroverheen las. Maar helaas, hij las er niet overheen en zei, dat ik straf krijg. En ook, dat ik wel de keukenvloer moest doen die dag.

Die dag was ik bijna de hele dag weg, dus tijd voor de keukenvloer had ik niet. Ik had niks meer van mijn vriend gehoord en was erg benieuwd, of hij hier nog op terug gaat komen.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie