Uit het dagboek van… SlavinJet #blog105

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Eerste sessie samen

22 mei 2018
Afgelopen zaterdag was het dan zover. Ik kreeg mijn eerste sessie samen met mijn vriend. Zonder dat er iemand anders bij was. Dit was voor ons beide best wel spannend. We gaan nog een workshop krijgen, maar nu gingen we dit toch echt samen beleven.

Voordat ik naar de slaapkamer mocht komen, moest ik eerst mijn tril ei indoen. Dat was alvast een mooi begin, zo vond ik dat zelf. Zodra mijn tril ei erin zat, ging ik naar de slaapkamer.

Ik moest op mijn buik op het bed gaan liggen. Ik kreeg pols en enkelboeien om en zo werd ik aan het bed vastgebonden. Er stond een cd aan van Enigma, ooooh wat is dat mooie muziek zeg en er brandde wierook. Dat was wel even lekker ontspannend hoor.

Ik kreeg verschillende floggers te voelen, een bat en een cane. Er werd al snel stevig geslagen door mijn vriend. Ik vroeg, of ik hem een tip mocht geven en dat mocht. Ik vroeg, of hij eerst mijn billen warm wilde slaan, voordat hij ging uithalen. Dat vond hij gelukkig goed en sloeg toen eerst mijn lichaam warm. Maar…wat deed hij nou? Daarna kreeg ik koud water over mij heen. Brrrr…dat was wel heel erg koud zo. Dat was gewoon schrikken en vond ik ook erg gemeen van hem. Dat is dus echt niet lekker hoor.

Na een tijdje kreeg ik mijn verdiende straf, die ik de afgelopen week had opgelopen. Klaarkomen, zonder dat mijn vriend erbij was, dat kon echt niet en dan ook nog eens mijn opdracht niet uitvoeren, naakt de keukenvloer schrobben. Tsja, dat heb ik dus wel geweten hoor, dat ik hierin fout zat.

Tussendoor kreeg ik even wat water te drinken. Dat was wel even lekker. Even op adem komen ook. Maar daarna gingen we toch echt wel weer verder. Mijn billen begon ik al aardig te voelen en ook mijn benen kregen de nodige klappen en zelfs mijn rug ook. Later kreeg ik ook nog een blinddoek voor.

Terwijl ik geblinddoekt lag, kreeg ik te horen met welke zweep er geslagen werd en hoeveel slagen ik dan kon verwachten. Wanneer het veel slagen werden, waren de slagen minder heftig. Maar…wanneer ik te horen kreeg, dat ik maar 5 slagen kreeg, wist ik ook gelijk, dat deze wel heftig zouden worden. Bij deze heftige slagen begon ik dan ook echt wel te huilen hoor. Maar ik hield het vol en mijn vriend was trots op mij. Tussendoor mocht ik dan wel even op adem komen, voordat ik de volgende serie slagen kon verwachten.

Ik hield mij groot, ook al huilde ik wel. Ik heb alles doorstaan en volgehouden, ook al waren sommige slagen best wel even heftig. Tussen de slagen door, voelde ik ook een veer of een kietelaar, of nog lekkerder…een paar heerlijke handen. Dat was wel een aangename afwisseling hoor.

Na alle emoties en inspanningen mocht ik nog even heerlijk klaarkomen. Dat was wel even nagenieten voor mij, echt zo heerlijk vind ik dat. Samen hebben we ervan genoten. Samen zijn we trots op elkaar en dat is mooi. We zijn weer een ervaring rijker geworden.

Opdracht alsnog doen

22 mei 2018
Afgelopen week kreeg ik de opdracht om naakt op mijn knieën de keukenvloer te gaan soppen. Dit had ik niet gedaan en heb daarvoor mijn straf dan ook ontvangen.

Gisteravond zei mijn vriend heel duidelijk, dat ik vandaag de keukenvloer alsnog naakt op mijn knieën moet gaan soppen. Erg veel zin erin hebben, had ik ook vandaag niet, maar tsja, het moet natuurlijk wel een keer gebeuren.

Vanmiddag dan toch maar mijn moed verzameld en daar zat ik dan, in mijn nakie op mijn knieën de keukenvloer te soppen. Pfffff…gelukkig is mijn keuken niet erg groot, want het is echt niet leuk, om op je knieën te moeten zitten en de vloer dan soppen.

Maar goed, ik heb het gedaan, mijn vriend kan tevreden zijn en ik ben er weer voor even vanaf. En nu maar hopen, dat hij niet weer zo’n onmogelijke rotklus verzint. Heb hier toch niet zoveel zin in hoor.

Een heerlijke opdracht

25 mei 2018
Toen ik vanochtend wakker werd, had ik een berichtje van mijn vriend ontvangen. Gisteren had hij het er al over, dat ik vandaag een opdracht zou krijgen. En wat voor een opdracht. Ik heb hem heus waar, een paar keer opnieuw gelezen, voordat hij tot mij doordrong.

Vandaag zou er een monteur langskomen voor mijn geiser, de jaarlijkse onderhoudsbeurt. Nu kreeg ik als opdracht, dat ik 1,5 uur va tevoren mijn tril ei moest inbrengen. Een half uur van tevoren mocht ik hem aanzetten, op de hoogste stand. Na een kwartier moest ik hem dan overzetten op een andere trilfunctie. Als de monteur zou komen, moest ik een kort rokje aan, zonder slip. En mijn tril ei blijft dan aan. Zodra de monteur weg is, zou ik mij dan mogen klaar vingeren. Hmmmm…geen verkeerde opdracht.

Alleen…Geen idee hoe laat de monteur komt. Hij komt nml. tussen 8.00 uur en 12.00 uur. Dusssss…
Om 8.00 uur dan maar vast onder de douche gaan staan. Daarna tril ei in gedaan. En ja, wat dan…? Wanneer ga je hem dan aanzetten…?
Dilemma, heb dus echt geen idee. Om 9.00 uur heb ik hem maar aangezet. Om 9.15 uur heb ik hem op een andere trilfunctie gezet. Maar…om 9.30 uur geen monteur, om 9.45 uur nog steeds geen monteur.
Dussss…

Tril ei maar weer uitgezet. En nu…? Ik had werkelijk geen idee. Ik dacht, misschien komt hij wel pas aan het einde van de ochtend. Dan kan ik mijn tril ei beter pas om 11.00 uur aanzetten. Dat leek mij dus wel een goed plan. Maar…

Om 10.40 ging de deurbel. Oeps…daar zal je de monteur hebben. Ik gauw mijn tril ei aangezet en de deur open gedaan. Gelukkig zat ik heel de ochtend al in een kort rokje zonder slip aan. Het was inderdaad de monteur. Mijn kutje was inmiddels al heerlijk nat geworden en werd nu steeds natter en natter.

De monteur hoefde niks te drinken en ging gelijk aan de slag. Er moest een onderdeel van de geiser vervangen worden. Hij ging het onderdeel uit de auto halen en verwisselde het op mijn geiser. Nadat de monteur klaar was, ging hij weer gelijk weg.

En ikke…? Ik ging mijn tril ei eruit halen en heerlijk op mijn bed liggen spelen. Oooooh, wat was dit lekker zeg, en ja, ik ben ook heerlijk klaargekomen. Zoals mijn opdracht was. Hahaha…
Ik wil wel vaker zo’n heerlijke opdracht krijgen hoor. Deze was echt niet verkeerd.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie