Uit het dagboek van… SlavinJet #blog107

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Een dag vol opdrachten

20 mei 2018
Gisteren bij het wakker worden, had ik een mail van mijn vriend ontvangen. Oh nee, het was een mail van mijn Meester. En wat voor een mail. Het was een mail vol met opdrachten voor deze dag. Vlug las ik hem door en liet het allemaal even tot mij doordringen.

Voor 12.00 uur een flesje water van een half liter drinken. Oei…ik ben dus een hele slechte drinker. Om 12.00 uur tril ei indoen en die mocht dan om 12.30 uur aan. Om 13.00 uur moest ik lopend naar de winkel in een kort rokje, zonder slipje en op hoge hakken. Daar moest ik mijn avondeten en een (flinke) komkommer kopen. Eenmaal thuis mocht ik mij dan klaarvingeren en tril ei moest eruit.
Verder moest ik mijn nagels lakken, 2 hoofdstukken uit mijn boek lezen (die ik van hem heb gekregen), mocht ik maar 0,5 uur achter de laptop (oef…zit er gerust een hele dag achter), moest ik 1 uur mijn muziek oefenen, nog een flesje water van 0,5 liter en 2 glazen water drinken voor 18.00 uur en iets spannends voor de avond bedenken.

Tsja, dat is dan het begin van je dag. Was wel even slikken hoor. Eerst maar even douchen. Daarna laptop aan en op de tijd letten. Veel tijd om op BZ te gaan, had ik dus niet. Althans…niet op de laptop. Eerst maar een sollicitatie de deur uit en een brief naar de gemeente. Zo, het belangrijkste had ik gedaan. Tussendoor water drinken en thee drinken. Pfff…wat een opgave. Na 1,5 uur op de laptop gezeten te hebben, heb ik deze netjes afgesloten voor de rest van de dag.

Om 12.00 uur mijn tril ei ingedaan. Op de bank gaan zitten en mijn boek lezen. Dat was echt niet vervelend hoor. Om 12.30 uur mijn tril ei aanzetten en even eten. Om 13.00 uur netjes naar de winkel lopen in een kort rokje, zonder slip aan en op hoge hakken. Eenmaal thuis heb ik mijn tril ei uitgedaan en mocht ik mij gaan vingeren. Hmmmm…dat was wel weer even heerlijk en ook het klaarkomen. Echt wel genieten was dit, zeker met deze temperaturen. Daarna heerlijk in slaap gevallen (had die nacht door de hitte weinig geslapen).

Tot zover, mijn opdrachten netjes uitgevoerd. Was het geen probleem. Maar ja, ik moest nog wel gaan beginnen aan mijn 2e flesje water en nog eens 2 glazen water. Eerst maar eens muziek gaan oefenen en een flesje water erbij zetten. Tijdens het spelen krijg ik altijd wel dorst, dus dat komt goed uit. Alleen…na het oefenen was mijn flesje water nog niet leeg, enne…ik moest ook nog eens 2 glazen drinken.

Eerst maar eens mijn nagels lakken dan maar. Zo gezegd, was ook zo gedaan. En tussendoor mijn flesje water leeggedronken. Moest nu alleen nog 2 glazen water drinken, maar…dat is niet meer gelukt. Om 17.30 was mijn vriend er ook inmiddels.

Oh ja…, en nog iets spannends bedenken. Hmmmm…had wel iets in gedachten hoor, maar het weer zat niet echt mee. Het donderde en regende, dus mijn idee viel letterlijk in het water. Dat komt dus nog wel een andere keer. Maar de komkommer…? Tsja, die is wel degelijk gebruikt hoor. En ben ook nog eens heerlijk klaargekomen.

Al met al was het voor mij een heerlijke dag met mijn opdrachten en mijn vriend. Oh nee, hij was nu mijn Meester…toch?
Best wel verwarrend hoor zo af en toe.

Pijn is fijn, of niet?

1 juni 2018
Ik ben een echte masochiste. Dus pijn is fijn, of toch niet altijd…?
Nee, pijn is zeker niet altijd fijn. Dat heb ik gisteren wel gemerkt. Sinds woensdagavond een stekende hoofdpijn aan de rechterkant. Slecht geslapen die nacht. Dus gisteren maar ibuprofen 400 slikken. In totaal 4 pillen op 1 dag, best wel veel voor mijn doen. Normaal slaat de 1e al gelijk aan.

Gisteren niet. De pijn bleef aanhouden. Het was echt niet fijn meer. Ondanks dat ik een masochiste ben, is dit echt wel even iets heel anders. Vannacht niet kunnen slapen van de pijn. Af en toe zachtjes kermen van de pijn. Dat doe ik anders nooit.

Mijn vriend was ook wakker. Het scheelde niet veel, of hij had mij meegenomen naar het ziekenhuis. Zo erg had hij mij nog nooit meegemaakt en ik ben absoluut geen aanstellerig type. Dus toch wel een masochiste, zelfs hierin.

Vanochtend vroeg gelijk naar de huisarts gegaan. Hij schrok van mij en wist gelijk, dat ik niet voor niks kwam. Bloeddruk werd gemeten en er werd in mijn ogen gekeken. Oorzaak? Waarschijnlijk een aantal factoren bij elkaar, was zijn conclusie.

Kreeg Tramadol voorgeschreven, dit moet ik samen met ibuprofen 400 slikken. Heb nu 1 pil op en gelukkig voel ik al verbetering. Maandag moet het over zijn. Anders moet ik terug naar de huisarts.

Ik ben een masochiste, maar ook ik ken mijn grenzen. Dit is voor mij duidelijk een code rood. Niet doorlopen, maar even aan de bel trekken. Dan kan ik er straks weer heerlijk tegenaan en andere pijn in ontvangst gaan nemen. Pijn die wel fijn is.

Het is zo stil in mij

13 juni 2018
Het is momenteel stil in mij. Niet zo gek hoor, want de afgelopen dagen had ik te kampen met een heftige hoofdpijn. Dankzij de medicijnen is het nu zo goed als over en hoor je mij daar ook echt niet over klagen.

Toch is het stil in mij en dat is niet fijn. Ik voel mij daar onrustig bij. Ik wil mij weer volledig een sub voelen en zijn. Mijn vriend wou dit weekend nog een sessie doen bij mij, maar ik kon het niet. Was niet in de stemming met mijn hoofdpijn.

Maar nu…? Ja, nu wil ik wel weer hoor. Nu wil ik weer een sub zijn. Mij klein mogen voelen, mij mogen overgeven. Maar ja, nu is het stil. Stil in mij. Ik zal nog even geduld moeten hebben, kijken wanneer we samen weer tijd hebben.

Ik heb dit weekend mijn eigen pols- en enkelboeien binnen gekregen. Ben hier zo ontzettend trots op. En ja, die wil ik natuurlijk wel gaan uitproberen. Toch maar eens kijken, wanneer we samen tijd hebben. Even weer weg met de stilte. Ik hou niet zo van deze stiltes, maar ja, het kon nu gewoon even niet anders.

Deze stiltes moeten maar niet te vaak voorkomen hoor. Is echt niet fijn. Ik word daar onrustig van. Dan begin ik straks weer te stuiteren. Morgen toch maar eens een balletje uitgooien denk ik. Even de stilte doorbreken.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie