Uit het dagboek van… SlavinJet #blog108

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Een dag vol opdrachten

15 juni 2018
Gistermiddag kreeg ik een kleine opdracht van mijn vriend. Wanneer ik naar mijn moeder zou gaan, moest ik mijn geisha ballen indoen en ze mochten bij thuiskomst er pas uit, wanneer mijn vriend dat zei.

Dus voordat ik naar mijn moeder ging, heb ik braaf de geisha ballen ingedaan. Alleen…ik zat in de bus, moest een klein stukje lopen en bij mijn moeder heb ik ook alleen maar gezeten. Dus…de geishaballen heb ik niet echt gevoeld.

Eenmaal thuis zei mijn vriend er niks over en ik ook niet. Ook na het avondeten werd er niks over gezegd. Op de wc was ik het zat en heb ik ze eruit gehaald. Dit heb ik alleen niet gemeld hoor. Heb ze schoongemaakt en netjes weer opgeborgen.

Later die avond vroeg mijn vriend opeens, of ik de geishaballen nog in had. Tsja…, toen moest ik toch eerlijk toegeven, dat ik ze er al uit had gehaald. Dat was dus niet de bedoeling.

Ik heb verteld, dat ze niks deden, omdat ik alleen maar heb gezeten. Dat begreep mijn vriend wel en het was verder ook wel goed zo.

Het idee was leuk, de uitvoering dus wat minder. Een volgende keer beter dus. Iets anders aanpakken. Ieder geval wel wat geleerd zo.

Thee drinken

18 juni 2018
Vandaag een spontane actie. Het is zo leuk om hier op bz om in contact te komen met andere subs. Met sommigen mail ik zo af en toe eens, naar aanleiding van een dagboek. Heb met een paar subs contact op KIK. Dat is helemaal bijzonder en mooi. Dan leer je ze ook steeds beter kennen.

Afgelopen weekend via de mail ook weer contact gehad met een sub. Gisteren kwam dan spontaan de vraag, om wat te gaan drinken een keer. En wat blijkt nu…? Deze sub woont bij mij in de stad. Hoe mooi is dat?

Gauw werden de agenda’s getrokken en we hadden allebei vanmiddag wel even tijd. Dus gelijk maar afgesproken. Wat een heerlijkheid is dat zeg.

Vanmiddag op de fiets naar de binnenstad gegaan. In het restaurant zag ik haar al snel zitten. Aangezien de temperaturen buiten best wel lekker waren, gingen we buiten op het terras zitten.

Samen thee drinken. Samen praten over BDSM. Ervaringen bespreken met elkaar, het is zo mooi dat dit gewoon maar kan. De tijd vloog voorbij. Dit was echt supergezellig zo.

Voor ik het wist, stonden we alweer afscheid van elkaar te nemen. Maar…niet voor lang hoor. We willen snel weer wat afspreken met elkaar. Dit is gewoon te gezellig zo. En dan zo dicht bij elkaar wonen, daar moeten we zeker gebruik van gaan maken.

Tot snel subje uit mijn stad, hahaha…

Stuiterballen

23 juni 2018
Vandaag zijn ze er weer, mijn stuiterballen. En dat is ook niet zo vreemd ook hoor. Waarom…? Nou…vanavond heb ik een party en niet zomaar een party. Een party bij de ex van mijn vriend. Zij heeft een avondje georganiseerd.

Vanavond ga ik een aantal Domina’s ontmoeten met hun sub. Dit samen met mijn vriend natuurlijk. En ja, ik zal aan al deze Domina’s onderdanig moeten zijn. Ik kan je wel vertellen, dat dit voor mij een hele uitdaging gaat worden.

Ben nog nooit van mijn leven onderdanig geweest aan een vreemde. En dan moet ik vanavond aan 1 Dominant en ik weet niet hoeveel Domina’s onderdanig zijn.

Heb geen idee, wat ik kan verwachten vanavond. Maar ik zal goed moeten luisteren. Uhmmmmm…ik voorzie een probleempje denk ik, ik ben nogal eigenwijs, ga graag mijn eigen gang. Maar of dit vanavond zo slim zal zijn…? Ik betwijfel het.

We gaan het meemaken. Het is best wel spannend. De stuiterballen laten zich dan nu ook echt wel horen. Zo maar alvast mijn tas gaan inpakken. Geen idee, of ik wat nodig heb, maar beter teveel dan te weinig meenemen denk ik dan maar. En dan wachten op de avond. Tot die tijd stuiter ik nog maar even vrolijk verder.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie