Uit het dagboek van… SlavinJet #blog109

SlavinJet
Productinformatie - Strict Leather gewatteerde blinddoek
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.


Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Een D/s-party avond

Even voor 20.30 uur waren we er. Wij kwamen als laatste aan. Oei, de kamer zat al vol. Snel glipte ik naar boven, om mezelf nog even om te kleden. Ik was amper klaar en werd al door mijn vriend geroepen. Ik ging nogal verlegen de kamer in. We waren met 16 personen deze avond.

24 juni 2018
Gisteravond was het dan zover. Mijn vriend en ik waren uitgenodigd bij Mrs. Moriah om een D/s-party bij te wonen. Mijn vriend als enige mannelijke D., de rest waren het alleen maar Domina’s met hun sub. Hoe bijzonder is dat zeg?

Ik wilde op een stoel gaan zitten, maar zag gelijk, dat alle subs op de grond zaten. Uhmmm…tsja, dan toch ook maar braaf op de grond gaan zitten. Op de grond deed ik mijn halsband, enkel- en polsboeien om. Bij mijn polsboeien werd ik door een vrouwelijke sub geholpen. Dat vond ik erg aardig van haar.

We begonnen de avond met een voorstel rondje. Ook moesten de subs aangeven, hoeveel pijn ze kunnen verdragen. Ik heb het maar een beetje voorzichtig gehouden, dat ik al opbouwend wel wat kan hebben, whahahaha…

Na het voorstel rondje begon de avond met een spel. Wat was nu de bedoeling…? Om de beurt moest er een sub 2 kaartjes uit een doosje trekken, een blauwe en een roze. Op het blauwe kaartje stond je handicap. Op het roze kaartje stond, wat je dan moest gaan uitbeelden. Nou kan ik jullie wel vertellen, dat ik totaal niet van uitbeelden houd. Ik weet totaal niet hoe ik dat moet doen en klap dan dicht. Een groot probleem voor mij dus deze avond. HELLUP!!!!

Er stond een grote zandloper en binnen die tijd moest jouw opdracht geraden zijn. Zo niet, kreeg je er een handicap bij. Zodra het geraden was, moest je het roze kaartje aan de D geven. De D met de meeste kaartjes aan het eind van de spel, kreeg een cadeau.

Beetje bij beetje kroop ik steeds verder onder de eettafel. Ik wilde niet, ik wilde echt niet aan de beurt komen. Maar helaas…Mrs. Moriah had mij door. Zij kent mij iets te goed. En tsja, zo kwam ook in aan bod. Mijn handicap was een zak over mijn hoofd. Vervolgens moest ik een lied uitbeelden, terwijl ik het lied niet eens kende. Nou daar stond ik dus met de vuilniszak over mijn hoofd…en ik klapte dicht.

Ik trok de zak van mijn hoofd af en Mrs. Moriah ving mij op. Mijn beurt ging voorbij en ik kroop even bij haar weg. Mocht bij haar blijven zitten, net zolang als ik nodig had. Dat vond ik wel fijn. Daarna kroop ik weer voorzichtig onder de tafel weg. Een vrouwelijke sub kwam bij mij zitten. Zij gaf aan, dat zij ook op BZ zit en weet wie ik ben. Ergens voelde ik mij gelijk door haar gesteund. Toen zij aan de beurt was, moest zij iets uitbeelden, waarvan ze niet zo goed wist hoe. Ik wist het wel en gaf haar aanwijzingen. Hoe grappig is dit…?

Na een tijdje moest ik er weer aan geloven. Maar…ik kreeg hulp van de sub van Mrs. Moriah. Mijn handicap was wederom de vuilniszak over mijn hoofd. De andere sub ging druk uitbeelden en het werd al snel geraden, gelukkig. De andere subs deden het echt wel heel goed, daar ben ik dan wel jaloers op hoor. De 1 werd met een zweep geslagen als handicap, een ander moest een varkensmasker op, of je kreeg een mondspreider in, of een spreidstang tussen je benen en ga zo maar door.

Weer later was ik nog een keer aan de beurt. Nu was mijn handicap de cane. Oeps…hier schrok ik wel even van. Mrs. Moriah had net een nieuwe cane, 3 stokken in 1 handvat. Zij stond al gelijk klaar hiermee. Mijn opdracht was film: King kong. Toen moest ik wel glimlachen. Dit is een makkie. Mrs. Moriah trok mijn rokje omhoog en begon heel voorzichtig te slaan. Ik maakte 2 vuisten en begon op mijn borst te slaan. Whahaha…het werd gelijk geraden. Ik heb maar 3 zachte slagen ontvangen. Dit had Mrs. Moriah niet verwacht, maar ik was al klaar.

Om het spel te eindigen, moesten alle subs een handicap pakken. En wat pak ik…? Een blinddoek. Pffff…Kreeg deze gelijk voor, maar hoe weet ik dan, wat onze opdracht wordt…? Ik hoorde veel rumoer om mij heen. Opeens hoorde ik een fluisterstem zeggen, dat onze opdracht was, om scheel te kijken. Dussssss…

Dit werd gelukkig gelijk geraden, en het spel was afgelopen. De D’s gingen hun kaartjes tellen. Een Domina had de meeste kaartjes en kreeg haar cadeau. Het was een doos met wat BDSM speeltjes erin. Dat was wel leuk.

Nu was het tijd om nog met elkaar te gaan spelen. In de keuken werden er subs geslagen met een zweep. Maar later kwamen er pantoffels aan te pas. Aangezien een andere sub hier erg om moest lachen, moest hij ook naar de keuken. Daar werd hij door 2 Domina’s met de pantoffels geslagen. Erg komisch om te zien, maar ik hield mij in.

Opeens moest ik van mijn vriend mee naar boven komen. We gingen een kamer in en ik werd zonder pardon aan het Andreaskruis vastgezet. Wouw…! Dit is altijd al een droom van mij geweest. Ik voelde gelijk hoe nat ik ervan werd. Niet normaal zeg. Ik kreeg verschillende zwepen, floggers, paddles, houten batjes en nog meer te voelen. Later werd ik op de massagetafel gelegd en daar ging hij vrolijk verder met slaan.

Uiteindelijk moest ik toch gaan huilen. Ik kreeg een glas water te drinken. Daarna gingen we weer vrolijk verder. Ik heb voor het eerst de mattenklopper gevoeld. Oeps…dat voel je toch echt wel hoor. Na een tijdje vroeg mijn vriend, of hij moest stoppen. Dat wilde ik wel. Hij maakte mij los en ik dronk nog wat water. In de badkamer knapte ik mij even op.

In een andere slaapkamer zaten er een paar nog wat na te praten. Daar gingen we even bij staan. Daarna gingen we naar beneden. Daar werd een sub nog aardig wat geslagen.

We hebben nog wat gedronken. Het was een mooie en bijzondere avond. Het was fantastisch om dit mee te mogen maken. Oh ja, ik heb ook nog een sub in een bench zien zitten, whahaha…geweldig om te zien.

Om 1.30 uur gingen mijn vriend en ik naar huis toe. Thuis hebben we nog even ons eigen feestje gehouden en ben ik nog heerlijk klaargekomen.
Ja, dit is echt wel voor herhaling vatbaar.

Bedankt Mrs. Moriah voor Uw uitnodiging. Het was een mooie ervaring. Ik heb ervan genoten.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie