Uit het dagboek van… SlavinJet #blog110

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Afscheid nemen

25 juni 2018
Dit weekend is mij veel duidelijk geworden. Eigenlijk de afgelopen week al, maar had dit weekend nog even nodig, om mijn ogen helemaal te openen.

Ruim een maand geleden, hebben mijn vriend en ik overwogen om samen een D/s-relatie aan te gaan. Ik had voor hem met Meneer gebroken. Wel wilde Meneer vrienden blijven en dat voelde goed voor mij.

Al snel nam mijn vriend mij mee naar een club, waar we zijn ex met haar sub en nog een bekende vrouw met haar sub ontmoetten. Het werd voor ons beiden een spannende avond, maar wat hadden we ervan genoten. Het was vreemd, om dit met mijn vriend te delen, maar het voelde ook wel heel goed.

Daarna verliep het in mijn ogen wat stroef. We hebben 2 sessies thuis gedaan. Daarin merkte ik wel, dat mijn vriend zijn best deed met de floggers en zwepen en zelfs met de cane. Ik gaf hem wat tips en dat had hij dan ook goed onthouden. Maar…ik voelde mij alleen geen sub bij hem.

Dit gevoel werd bij mij steeds sterker en ik begon te twijfelen. Terwijl ik opeens merkte, dat mijn vriend juist zijn best voor mij deed. Zo heeft hij mij afgelopen week mij in de boeien geslagen en vastgebonden aan de eettafel. Dat had hij dus even goed voor elkaar zo. Maar…ondanks alles, voelde ik mij op dat moment ook nog geen sub.

Afgelopen zaterdagavond hadden we een D/s-party bij Mrs. Moriah. Ook deze avond was voor ons beide erg spannend. We hadden er zin in. Mijn vriend heeft echt wel zijn best voor mij gedaan. Hij nam mij zelfs mee naar boven en maakte mij aan het Andreaskruis vast. Maar…zelfs toen voelde ik me geen sub bij hem. Dit was voor mij een teken, dat het ook niet meer zal komen.

Deze ochtend heb ik met mijn vriend gepraat. Hem gezegd, dat ik mij geen sub bij hem voel. Hij vroeg eerst nog, wat we daaraan kunnen doen. Het is een gevoel wat er is, of niet. Bij mij is het er niet. Hij had het al een tijdje door, zei hij.

De woorden zijn uitgesproken. Voor ons is er geen D/s-relatie weggelegd. Ik ga daarom ook dit dagboek sluiten. Ik ga terug naar Meneer. Weet nog niet, of ik mijn vorige dagboek weer “open” gooi, of dat ik een heel nieuw dagboek ga beginnen. Daar heb ik nog niet over nagedacht. Staat mijn hoofd nu ook nog niet naar. Maar dit dagboek is gesloten. Neem afscheid van deze periode.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie