Uit het dagboek van… SlavinJet #blog112

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Warme zomernachten

De afgelopen nachten waren erg warm. Ik kan daar zo slecht tegen en val dan pas tegen de ochtend in slaap. Gelukkig heb ik een sub-vriendin die er ook slecht tegen kan en zo gebeurde het dit weekend, dat we op een nacht met elkaar zaten te appen. Wat heerlijk, dat je dan de nacht niet helemaal alleen hoeft door te brengen. We hebben het niet al te bont gemaakt, want we wilden ook wel proberen wat te gaan slapen. Maar gezellig was het wel.

Ook vannacht kon ik de slaap weer niet vatten. Aangezien het buiten toch aardig afgekoeld is, had ik de hoop, lekker te kunnen gaan slapen, maar helaas. De warmte zit nog binnen. Ook had ik geen welterusten van Meneer gekregen. Maar ach, een enkele keer gebeurt dat weleens, dan is hij moe en is hij al in slaap gevallen. Daar lig ik echt niet wakker van.

Maar rond 3.30 hoorde ik opeens een berichtje op mijn mobiel binnen komen. Het was Meneer. Zoals verwacht, was hij inderdaad in slaap gevallen. We hebben nog even zitten appen met elkaar. Na een kwartiertje wensten we elkaar een goedenacht toe. En ik viel toen heerlijk in slaap.

Warme zomernachten. Ze zullen nog niet afgelopen zijn. Ik probeer de temperatuur in de slaapkamer laag te houden, maar het valt niet mee. Deze zomer vind ik heerlijk, ik houd er wel van, maar de nachten vind ik verschrikkelijk. Dan heb ik het liever te koud, dan zo overdreven warm.

Ach…we doen het er maar mee. En als ik dan af en toe ‘s-nachts iemand heb om mee te appen, dan kom ik de nacht ook wel weer door. Tegen de ochtend val ik vanzelf wel weer in slaap, whahaha…

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie