Uit het dagboek van… SlavinJet #blog113

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Regels

Langzaamaan ga ik weer regels krijgen van Meneer. Dat is wel weer even wennen voor mij. De eerste 2 regels kreeg ik al vrij snel van hem. Ik moest hem weer Meneer gaan noemen. Oké, daar heb ik niet zoveel problemen mee, dat went al weer snel. De 2e regel is, dat ik geen je en jij meer mag zeggen. Tsja, dat werd toch wel wat lastiger. Zeker wanneer ik in mijn enthousiasme iets aan hem zit te vertellen. Dan schiet het U er nog weleens bij in.

Gisteren kreeg ik mijn 3e gevreesde regel. Ik wil het niet, maar het gebeurde spontaan. Toen ik gisteren mijn opdracht voor Meneer had gedaan, was hij wel tevreden over mij. Ik had goed mijn best gedaan. Hij zei, dat ik wel thee mocht gaan zetten, want dat had ik wel (een beetje) verdiend. Zo stond het er letterlijk. Ik schrok ervan. Een beetje Meneer? Maar ik heb toch mijn best gedaan. Jazeker, dat had hij wel door, maar het eindresultaat was niet, wat het had moeten zijn. Hij zei, dat dat komt, omdat ik de laatste tijd te vaak ben klaargekomen. Pffffff…dan voel ik gelijk, dat ik gefaald heb.

En zo had ik gisteren mijn 3e regel dus ook te pakken. Vanaf nu moet ik Meneer om permissie vragen om klaar te mogen komen. En ja, ik weet, dat ik nu vaker een NEE te horen zal krijgen. Ik blijf dit toch een lastige regel vinden, maar kan hem helaas niet veranderen.

Toen ik vroeg, of ik vanochtend mocht klaarkomen, was het antwoord dan ook duidelijk een NEE. Eventjes niet. Tsja, daar zal ik het dan maar mee moeten doen.

Regels krijg je niet voor niks. Regels heb ik soms ook echt wel nodig. Maar…ik ben het niet altijd met de regels eens. Er gaan nog meer regels komen, ik weet het. Ik wacht maar weer rustig af. Tot die tijd geniet ik nog even van mijn vrijheid, zonder al te veel regels.
Whahaha…jammer voor Meneer…

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie