Uit het dagboek van… SlavinJet #blog114

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Lief zijn of…

Gisteren moest ik van Meneer de hele dag laten zien, dat ik lief kan zijn. Pffff…dat kostte mij wel wat moeite hoor. Zeker voor deze relsub. Maar ik heb mij de hele dag zitten inhouden. Heel de dag netjes tegen Meneer geweest.

Het was zelfs zo erg, dat we serieuze gesprekken hadden gisteren. Nou, dat gebeurt ook niet vaak bij ons. Maar gisteren dus wel. En eerlijk is eerlijk, soms is dat ook weleens even heel erg nodig. Ben er dan ook blij mee, dat we dit gesprek hebben kunnen voeren gisteren.
Dank U wel Meneer, dat U naar mij wilde luisteren en dat we samen voor de duidelijkheid zorgen.

‘s-Avonds gaf ik bij Meneer aan, dat ik heel de dag lief ben geweest. Dat vond Meneer voor de verandering ook wel een keer heel fijn. En dat was dan ook de reden, dat ik vanochtend van Meneer mocht klaarkomen. Hij zei, dat ik er maar lekker van moet gaan genieten.

Maar…wat Meneer niet weet, is dat ik eigenlijk helemaal niet zo lief ben geweest. En hoe dat zo komt…?

Wel, de Meester van W80 heeft gisteren een dagboek geopend. Dat vond ik erg leuk en reageerde er ook enthousiast op. Totdat hij zijn 3e verhaal had geschreven over zijn sub. Tsja, het is mijn vriendin, dus daar neem je het voor op, toch…? Nou ja, ik wel in ieder geval. En ik was niet de enige. Ook M’smeisje deed hier vrolijk aan mee. Samen namen wij het voor W80 op.

En tsja, of ik dan helemaal netjes ben gebleven…? Uhmmm…daar zullen de meningen wel over verschillen, heb ik zo een vermoeden.
Of ik ervan genoten heb? Nou eerlijk is eerlijk, maar volgens mij, hebben wij met ons drieën helemaal blauw gelegen van het lachen. Ik heb in ieder geval een heerlijke avond gehad zo.

Maar…of ik nu dus echt lief ben geweest…?
Hoi Meneer, dit leest U toch niet he?

Opbiechten

Vanochtend had ik van Meneer toestemming gekregen om klaar te mogen komen. Daar heb ik dan ook echt wel van genoten. Maar…daarna begon ik mij toch wel wat schuldig te voelen. Had ik het eigenlijk wel verdiend? Was ik wel zo lief gisteren? Meneer weet eigenlijk niet, wat ik weet… En zo voelde ik mij steeds schuldiger voelen.

Ik besloot, dat ik het toch maar aan Meneer moest gaan opbiechten en liet dit dan ook weten aan de Meester van W80. Dat vond ik dan ook wel weer zo netjes van mezelf.
Echter kreeg ik van hem gelijk bericht terug, dat wanneer ik het niet voor 13.00 uur heb opgebiecht bij Meneer, hij screenshots naar Meneer gaat sturen. Wauw, daar zit ik nu ook niet op te wachten. Ik wist gelijk wat mij te doen stond.

Ik meldde aan Meneer, dat ik gisteren misschien toch niet helemaal lief ben geweest. Meneer vroeg: hoe dat zo? Tsja, toen moest ik toch het hele verhaal maar vertellen aan Meneer. Enerzijds luchtte het mij wel op, nu ik alles aan Meneer had opgebiecht, maar anderzijds…Welke consequenties zitten er hier nu aan vast?

Meneer zei, dat hij de sreenshots zou afwachten en bekijken hoe de remmen bij mij zijn losgegaan. Stiekem moest ik hier dus wel weer om lachen, want de screenshots komen er nu niet aan, omdat ik alles heb opgebiecht en zei dit ook tegen Meneer.
Krijg ik als antwoord terug: jij blij

Ik ben zeker blij, maar houdt dit nu ook in, dat er voor mij geen consequenties meer aan vast zitten? Ik heb geen flauw idee. Meneer heeft er verder nog niet op gereageerd. Ik wacht nog maar even gespannen af.

Misschien loopt dit dan toch nog met een sisser af voor mij, whahaha…

Consequenties

Tsja, en zo zit ik dan al de hele dag in spanning. Meneer had aangegeven, dat hij het erbij liet zitten, maar wilde dan ook geen klachten meer krijgen via de Meester van W80.

Wat ik wist, wist mijn Meneer nog niet. Ik zei tegen Meneer, dat hij al wat berichtjes gestuurd had. Die had Meneer nog niet gelezen. Dat kwam later wel. En zo bleef ik dus toch in spanning zitten.

En nu…? Tsja, nu heb ik bericht ontvangen. Er zitten nu wel degelijk consequenties ook voor mij hieraan vast. Dit kan Meneer toch echt niet ongemerkt aan hem voorbij laten gaan. Snap ik ergens ook wel, maar vind het echt niet leuk.

De Meester van W80 mag nu een straf voor mij gaan bedenken. Deze aan mijn Meneer doorgeven en zodra Meneer en ik elkaar gaan zien, zal ik deze in ontvangst moeten nemen. Pfffff…dat zal nog wat gaan worden dan.

En ik…? Ik wacht nu maar gelaten af, wat er allemaal gaat gebeuren. Heb nu echt geen idee meer. Ik denk wel, dat ik mijn lesje hierna wel geleerd zal hebben.

Uitdagen is leuk, maar dit keer vind ik de consequenties toch niet zo leuk, geloof ik.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie