Uit het dagboek van… SlavinJet #blog115

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Straf en falen

Dinsdagochtend had ik van Meneer toestemming gekregen om klaar te mogen komen, wat ik dan ook heb gedaan. Dat ik mij daarna schuldig voelde, is in mijn vorig dagboek te lezen.

De rest van de dag verliep weer heerlijk. Alleen…’s avonds had ik eigenlijk wel weer zin om klaar te komen. En voor ik er zelf echt erg in had, was ik alweer aan het spelen en kwam ik klaar. Tsja…, nu heb ik dan toch een probleem, want dit moet ik wel melden bij Meneer.

Dus ik meldde het met oepsie… Meneer wilde natuurlijk weten, wat mijn oepsie is en ik meldde, dat ik was klaargekomen, nog een keer deze dag. Meneer zei, dat daar morgen een straf op komt.

En gisteren…? Meneer was na onze goedemorgen stil en ik…? Ik keek wel uit, ik hield mij ook stil. Maar…gisteravond was Meneer mij toch echt niet vergeten. Nadat ik thuis was begon mijn straf. En wat voor een straf!!

Ik moest binnen 10 minuten een vol, groot glas water leegdrinken. Na die 10 minuten moest ik binnen 15 minuten nog een vol glas water leegdrinken. Maar…schreef hij, ik mocht niet naar de wc! Pffffff…Na mijn 2e glas mocht ik mijn 3e glas water binnen 15 minuten leegdrinken en thee gaan zetten. Nadat ik mijn 3e glas water en mijn thee op had, vroeg ik aan Meneer, wanneer ik naar de wc mocht. Als antwoord kreeg ik: Zodra ik het zeg.

Nadat mijn thee dus op was, vroeg Meneer of ik dan naar de wc moest. Ja duhhhhh…
Of ik ook echt nodig moest. Tsja…en wat moet je dan antwoorden?? Liegen kan ik niet, dus nee Meneer, niet nodig. En toen mocht ik glas 4 ook nog maar even leegdrinken. Pffff…

Na een tijdje vroeg Meneer, of mijn glas leeg was. Nou ja nog maar net hoor. Doe eens ff rustig… Geduld…
Meneer vond mijn mond te groot, dus ik moest nog maar een glas water gaan drinken. Wouw, dit wordt nu toch wel erg vol in mijn blaas.

Nadat het glas leeg was, vroeg Meneer, of ik nodig moest plassen. Ja, nogal. Daar was hij blij om en ik mocht mijn trilei indoen en aanzetten. Ik zei, dat ik dat dan mooi op de wc ging doen, want dat houd ik natuurlijk nooit droog. Maar helaas, dat mocht niet van Meneer. Ik moest mij maar uitkleden en in de douche gaan staan. Daar moest ik mijn trilei dan maar inbrengen en NIET gaan plassen.

Braaf, zoals ik dan ook wel weer kan zijn, deed ik dit dus. Eenmaal mijn trilei in, stond ik daar met gekruiste benen, om maar niet te hoeven plassen. Wiebelend stond ik daar dan. Na een tijdje moest ik op de vloer gaan liggen, met mijn benen gespreid. Ooooooh…dit viel echt niet mee hoor. Nog even moest ik zo blijven liggen van Meneer.

Daarna mocht ik mijn trilei eruit halen en gaan plassen. Op de wc? Vroeg ik nog voorzichtig, whahaha… Nee, op de grond in de badkamer en wel alles filmen. Oeps…
Tsja, daar lig je dan. Met mijn mobiel klaar om te filmen en toen…gebeurde er niks. Mijn mobiel was vol, dus filmen kon ik niet meer. Oooooh wat schaamde ik mij dood zeg. Wat is dit erg. Wat lig ik nu te falen hier op de grond voor Meneer. Wat zal hij wel niet zeggen…? Zal hij boos zijn…? Trilei eruit gehaald, maar plassen durfde ik niet meer, maar ik moest zo nodig. Dan maar een paar foto’s maken.

En dan uiteindelijk toch plassen en plassen en plassen en plassen… Hallooooo, komt er ook nog een einde aan…? Oh ja, toch nog wel. Gelukkig, eindelijk. Maar ja, nu moet ik melden, dat het filmpje niet gelukt is, omdat mijn mobiel vol zit.
Vol schaamte gaf ik aan Meneer aan, dat ik het nu toch nog verknald heb, doordat mijn mobiel vol zat. En Meneer…? Die zei: Ach meisje toch.
Wouw, wat een schat is hij toch. En ik mocht ook nog eens klaarkomen van hem. Moest dan wel even mijn mobiel leeghalen en een nieuw filmpje voor hem maken. Maar wat was dit lief van hem zeg.

Mijn straf voor het ongeoorloofd klaarkomen zit erop. Mijn lesje heb ik wel geleerd. Dit vond ik erg vernederend en vervolgens heb ik ook nog eens gefaald.
Dank U wel Meneer, dat U mij dit heeft laten voelen. En dank U wel Meneer, dat U niet boos werd op mijn falen.

Een opdracht met een schrik

Vandaag kreeg ik een opdracht van Meneer. Ik ging met de bus naar mijn moeder toe. Ik moest mijn grote buttplug en trilei meenemen. Dus voordat ik wegging, gauw deze spullen in mijn tasje gestopt.

Eenmaal in de bus, meldde ik mij bij Meneer. Krijg ik de opdracht om mijn trilei in te doen. Uhmmm…denk ik nog serieus, ik zit in de bus en ik moet nu mijn trilei indoen? Hier schrok ik dus echt wel van. Ik gaf dus voorzichtig aan, dat ik in de bus zat. Gelukkig kreeg ik als reactie terug, dat het een grapje was.

Nou Meneer, U heeft mij toch mooi even laten schrikken. Meneer moest erom lachen, want af en toe het subje laten schrikken kan geen kwaad. Hmmmm…dus ik zei gelijk, dat ik Meneer ook maar eens moet laten schrikken.

Nu vraagt Meneer zich af, of ik al enig idee heb, hoe ik dat moet doen. Uhmmm…tsja dat dan weer niet helaas. Maar…Ik wil het hierbij niet laten zitten en ga er serieus over nadenken, hoe ik Meneer kan terugpakken. Dus suggesties en ideeën zijn zeer welkom😁😁

Eenmaal bij mijn zus aangekomen, mocht ik mijn buttplug indoen. Samen gingen we gezellig wat winkelen en daarna nog wat schoonmaken. Nadat we klaar waren, ging ik onze moeder opzoeken.

Ik vroeg alvast aan Meneer, wanneer mijn buttplug eruit mocht, want zo lekker zat ie niet meer. Bij mijn moeder aangekomen, had ik nog geen reactie van Meneer gekregen. Toch haalde ik mijn buttplug eruit.

Vlak erna kreeg ik bericht van Meneer, dat de buttplug eruit mocht. Ik schreef eerlijk terug, dat ik het net gedaan had. Of Meneer nu begrepen heeft, dat de buttplug er al uit was zonder zijn toestemming…? Ik heb geen idee.

Bedankt Meneer voor mijn opdracht vandaag. Maar niet bedankt dat U mij echt liet schrikken. Er komt een dag, dat ik U ook echt laat schrikken, Whahaha…

Ps. Suggesties en ideeën graag via mail. Mijn Meneer leest hier mee.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie