Uit het dagboek van… SlavinJet #blog116

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Afscheid nemen

Stuiterballen, ze zijn er weer. Gisteren kreeg ik van Meneer bericht. Na het weekend gaan we elkaar zien. Maar…welke dag dan eigenlijk? Ik heb geen flauw idee. Dat heeft Meneer mij nog niet verteld.

Ik was al onrustig, maar nu groeit de onrust met de dag, lijkt het wel. Wanneer mag ik, wat staat mij eigenlijk allemaal te wachten? Wat gaat er gebeuren dan? Zoveel vragen die zorgen voor nog meer onrust.

Ik heb straf verdient, ik weet het. Ik krijg straf, via de Meester van W80. Hij heeft zijn straf al aan Meneer doorgegeven. Maar wat is die straf dan…? Beide heren houden hun mond. Erg irritant is dit. Ik wil het weten, ik word onrustig. Pffffff…

Gisteren heeft Meneer mijn laatste dagboek gelezen. Het enige wat hij daarover zegt, is dat hij er tijdens de sessie op terug komt. Hmmmm…wat moet ik daar nu weer van denken? Hij zei, dat hij ook andere D’s om tips kan vragen om te helpen met zijn subje. Maar…ik vind, dat Meneer die steun niet nodig heeft. Gelukkig is Meneer dat wel met mij eens. Dus toen ik later aangaf, dat ik het fijn vond, dat we dit alvast besproken hadden. We hier dus niet meer op terug hoeven te komen tijdens de sessie, zei Meneer: Keep on dreaming. Hmmmm…nog meer onrust voor mij. De stuiterballen blijven groeien.

Ook zie ik opeens, dat Meneer steeds vaker op mijn profiel zit te kijken. Hij zit mij gewoon te controleren en ook bij 2 andere subs en bij de Meester van W80. Pfffff…Weet niet, wat ik daarvan moet denken, ik gedraag mij toch voorbeeldig? Gelukkig heeft hij zich er niet teveel in verdiept. Whahaha…

Maar ja, mijn stuiterballen groeien en groeien en groeien. Oefff…hoeveel dagen nog Meneer? Hoop een beetje begin van de week en niet eind van de week. Mag namelijk tot die tijd ook al niet meer klaarkomen van Meneer. Echt niet leuk meer. Nu word ik alleen maar nog onrustiger Meneer.

Ik zoek maar weer wat afleiding en hoop dat mijn stuiterballen dan naar de achtergrond keren.

Strand

Gisteren ging ik heerlijk naar het strand. Niet te lang, want ik verbrand heel snel. Maar dat is dan ook wel het voordeel, dat ik dichtbij het strand woon. Nu ga ik persoonlijk dan ook het liefst naar een naaktstrand, niks geen plakkende badkleding op mijn huid. Vind ik niet zo fijn.

Eenmaal aangekomen ga ik toch ook wel even mensen kijken, vind ik gewoon leuk. Liggend op mijn buik zat ik even om mij heen te kijken, totdat mijn blik op een vrouw viel. Op haar rug zag ik namelijk allemaal striemen zitten. En tsja, dat zet mij dan toch wel gelijk aan het denken.

Zou het kunnen, dat die mevrouw een sub is? Heeft zij pas een sessie gehad, want de striemen zagen er nogal vurig uit. Allerlei gedachten gingen er door mijn hoofd heen.

Ik meldde dit aan Meneer en aan een sub-vriendin. Kreeg gelijk bericht terug van mijn sub-vriendin, of ik er een foto van gemaakt had. Whahaha…niet eens aan gedacht, maar daar stond die mevrouw dan ook te ver weg voor. Maar bijzonder blijf ik het wel vinden.

Even later kreeg ik van Meneer ook een bericht terug. Hij zag het gelijk voor zich. Ik liggende op een BDSM-naaktstrand. Whahaha…het moet niet gekker worden hoor.

Maar zo wordt mijn middagje aan het strand ook gelijk weer een bijzonder middag. Met mooie gedachten die er door mijn hoofd spelen. Daar hou ik wel van. Er heerlijk op los kunnen fantaseren.

Een heerlijke opdracht

Vanmiddag kreeg ik spontaan van Meneer een opdracht. Ik had er totaal niet op gerekend, hoe leuk is dit? Ik mocht mijn trilei pakken en indoen. Meneer zei, dat hij een foto van mijn trilei wilde hebben. Nou Meneer, dat kan hoor.

Ik had mijn trilei op mijn bed gelegd, met de afstandsbediening ernaast en een foto gemaakt. Deze netjes aan Meneer doorgestuurd. Maar ja…zo’n foto bedoelde hij natuurlijk niet. Hij zei, dat ik dat best weet. Ik zei toen doodleuk, dat dat er niet bij stond. En stuurde daarna de juiste foto naar Meneer toe.

Ik mocht mijn trilei 10 minuten aanzetten en ervan genieten. Maar ik mocht niet klaarkomen!! Dat is afgesproken tot aan de sessie. Pfffff… De 10 minuten werden er “per ongeluk” 20, whahaha… Heb dit wel netjes gemeld aan Meneer, dat het er toch 2x 10 minuten aan mocht? Nee, 1x 10 minuten. Of mijn kutje inmiddels al sappig is. Uhmmm…tjsa zeker wel.

Ik mocht mijn trilei weer aanzetten en een buttplug in mijn kontje doen. Ik dacht, dat is mooi, dan doe ik de kleine wel in, want Meneer heeft niet gezegd, dat de grote erin moest. Maar helaas voor mij, de kleine buttplug trilde gelijk mijn kontje weer uit, dus moest ik toch de grote erin doen. Wauw, wat een heerlijk geil gevoel was dit zeg.

Helaas deed mijn kontje een beetje zeer, dus na 15 minuten heb ik alles eruit gehaald. Filmpje voor Meneer gemaakt en doorgestuurd. Meneer was tevreden over mij.

Dank U wel Meneer voor de heerlijke opdracht vandaag. Alleen wel een beetje erg jammer, dat ik niet mag klaarkomen nu.

Een duo-date groepsapp

Vanavond kreeg ik een bericht van mijn Meneer. Ik kreeg de opdracht om een groepsapp te openen. De groep bestaat uit W80, haar Meester, Meneer en ik.

Waarom deze groepsapp? Het is de bedoeling, dat we elkaar een keer in het echt gaan ontmoeten en met ons vieren gaan spelen.

Dus zo gezegd, was zo gedaan en de groepsapp was aangemaakt. Ik had er gelijk alweer zin in. Zit al zo enorm te stuiteren, dus dat wordt gezellig. Binnen 4 minuten werd ik al door Meneer op het matje geroepen.

Gelukkig mengde W80 zich op dat moment ook in de groep en begonnen we samen heerlijk te rellen. Al gauw lagen W80 en ik al blauw van het lachen.

W80 werd privé door haar Meester op het matje geroepen. Voor straf moest ze een foto in de groepsapp plaatsen. Pfffff…had gelijk met haar te doen hoor.

Maar niet veel later werd ook ik privé door Meneer op het matje geroepen. Hij zei, dat ik in de groepsapp mijn excuses moest aanbieden. Ik vroeg waarvoor, want dat zei Meneer er niet bij. Ik moest mijn excuses aanbieden voor mijn relgedrag. Als ik dat niet zou doen, moest ik ook voor straf een foto in de groepsapp plaatsen.

Even twijfelde ik nog, maar koos toch eieren voor mijn geld. In de groepsapp bood ik netjes mijn excuses aan. Om vervolgens toch maar weer verder te gaan rellen.

Zie ik na een tijdje een reactie van mijn Meneer voorbij komen. Hij zei: Pffffff
Mijn Meneer die gaat puffen. En ik maar denken dat alleen subs dat doen
Niet veel later reageert de Meester van W80 ook met: Pffffff. Echt geweldig dit.

Privé kreeg ik nog wel de waarschuwing van Meneer, dat zijn handen heel erg gaan jeuken nu. Dat vind ik wel vervelend voor Meneer

Bedankt dat ik deze groep mocht aanmaken vanavond. Bedankt dat ik mijn stuiterballen nu ook in deze groep kwijt kan. Ik heb ervan genoten vanavond.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie