Uit het dagboek van… SlavinJet #blog119

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Date met W80

Vandaag over 6 weken is het zover. Dan gaan W80 en ik elkaar voor het eerst ontmoeten. We appen nu al bijna 4 maanden met elkaar en we voelen elkaar heel erg goed aan.

We willen er een gezellig dagje uit van maken. We hebben al ideeën opgedaan voor deze dag, dus dat komt wel goed. En we hebben de heren gevraagd, of zij in de avond bij ons kunnen voegen. Dan kunnen we onze duo-date gelijk houden. Ook iets wat al een tijdje op de planning staat.

Ik ben benieuwd of dat gaat lukken. De heren gaan kijken, of ze kunnen. W80 en ik kijken ernaar uit. Wij gaan in ieder geval elkaar ontmoeten. Dat staat nu vast. Die 1e stap is gezet. Het aftellen is begonnen.

Meneer terugpakken

In dagboek nummer 8 schreef ik, dat Meneer mij liet schrikken. Graag wil ik hem daarop terugpakken en heb zelfs om suggesties gevraagd. Dat ik dat gedaan heb, was mijn Meneer nu niet zo blij mee.

Soms kom ik weleens klaar zonder toestemming van Meneer. Tsja, dat gaat nooit zonder consequenties natuurlijk. Nu willen Meneer en ik een keer samen naar een seksshop gaan, maar…Meneer vindt wel, dat ik dat moet verdienen. Pffffff…

Ik ga gedragsregels krijgen, waar ik mij netjes aan dien te houden. En…Ik mag niet meer ongeoorloofd klaarkomen van Meneer.

Vanmiddag ben ik even lekker de stad ingegaan en heb daar mezelf maar eens verwend met een paar schoenen en een paar laarzen.

Eenmaal thuis zei ik tegen Meneer, dat ik mezelf maar eens verwend had. Vraagt Meneer hoe ik mezelf verwend heb. Dus ik stuur Meneer netjes foto’s van mijn mijn schoenen en laarzen. Meneer vindt ze mooi.

Toen ik vroeg aan Meneer, of hij aan iets anders dacht, kreeg ik als antwoord: Inderdaad.
Meneer dacht, dat ik weer was klaargekomen zonder toestemming, maar ik kijk voorlopig wel lekker uit.
Ik vroeg aan Meneer, of hij geschrokken was? Meneer gaf eerlijk toe, dat hij inderdaad wel een beetje geschrokken was.

Yes…het is mij zomaar spontaan gelukt. Zonder ideetjes van anderen. Ik heb Meneer laten SCHRIKKEN. Ik heb hem teruggepakt, van de keer, dat hij mij liet schrikken.

Wat een lol. Meneer vroeg zich toen af, hoe ik hem dacht te laten schrikken. Nou Meneer, dit was voor mij een inkoppertje. Had er niet veel voor nodig.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie