Uit het dagboek van… SlavinJet #blog12

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Geen reactie krijgen

Zit je gezellig een hele dag op bz. Samen bij elkaar reacties schrijven op onze dagboeken. Via KIK elkaar ophitsen, heerlijk om onze Meneren uit te kunnen dagen. Via onze dagboeken bij elkaar ook uitdagen. Onze reacties groeien.

Op KIK had ik een paar keer een berichtje aan mijn Meneer geschreven, maar waarschijnlijk had hij het druk, want steeds nog niet gelezen. Opeens zie ik mijn Meneer online op bz, maar hij leest niet mijn dagboeken. Ook mijn KIK heeft hij nog niet gelezen.

Hmmmm…en ik maar denken, dat hij het zo druk heeft. Dan is hij offline en weer online, maar weer niet op mijn profiel. Dan ga je toch denken, wat doet die man eigenlijk allemaal? Zo vaak zie ik hem nooit op bz en nu leest hij niet eens mijn dagboeken en op KIK zie ik hem ook niet.

Bij de 3e keer online, zie ik hem op mijn profiel kijken. Hehe, eindelijk dan toch. Zou hij gaan reageren? Of zou het nog steeds stil blijven.

Eigenlijk vind ik dat de grootste straf, wanneer je eigenlijk een reactie wil en maar niks hoort. En vervolgens wel zien, dat Meneer steeds op bz zit te kijken. Hmmm…kan ik zo slecht tegen.

En dan…toch bericht van Meneer. Hij heeft onze commentaren gelezen. Hij vindt, dat we elkaar aan het ophitsen zijn. Hij moest eens weten, wat we elkaar op KIK vertellen, al vanaf vannacht 4.00 uur, hahaha.

Ook een paar hints heeft hij gelezen, maar of hij er ook daadwerkelijk wat mee doet? Ik betwijfel het. Waarschijnlijk niet. Heb ik gewoon niks te vrezen…

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie