Uit het dagboek van… SlavinJet #blog121

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Moeilijke opdracht

Vanmiddag kreeg ik van Meneer een opdracht. Een opdracht om wederom een verslag te schrijven. Een verslag waar ik echt wel hard over na moest denken. Het staat in verband met mijn vorige verslag.

Nu kon ik 2 dingen doen. Eerst andere dingen doen, die ik vandaag wilde doen. Deze opdracht dus uitstellen, er nog langer tegenaan hikken eigenlijk. Of…gelijk maar pen en papier pakken en maar weer gaan schrijven.
Mijn keuze viel op het laatste. Zo gedacht, was dus ook zo gedaan.

En daar zat ik weer met pen en papier voor mijn neus. Ook al vond ik het een moeilijke opdracht, wist ik eigenlijk al snel wat ik op moest schrijven.
Het onderwerp vind ik lastig, omdat het niet alleen om mij draait, maar hetgeen er in mij omgaat en hoe ik ertegenaan kijk, kon ik eigenlijk wel zo op papier zetten.

Nadat ik mijn verslag nog een keer had doorgelezen, heb ik het naar Meneer toe gemaild. Vanavond gaat hij het lezen. Ik ben benieuwd wat zijn reactie is. Benieuwd, wat hij ermee gaat doen. Ik wacht nu maar even in spanning af.

Soms zijn dit soort opdrachten nodig. Ik vind ze niet altijd even leuk, maar zie wel het nut ervan in.
Dank U wel Meneer voor deze opdracht.
Dank U wel Meneer, dat U mij soms even goed aan het denken zet. Ik heb het dan ook even nodig.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie