Uit het dagboek van… SlavinJet #blog123

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Te lang braaf geweest

De laatste tijd ben ik best wel een braaf subje geweest. En dat past dus helemaal niet bij mij. Maar Meneer is er wel heel blij mee hoor. En ik…? Tsja, ik deed het ook niet helemaal voor niks natuurlijk. Ik wil mijn beloning verdienen en die ga ik krijgen. Meneer gaat mij binnenkort meenemen naar een seksshop en dan mag ik een speeltje uitzoeken van hem.

Vandaag was ik braaf mijn muziek aan het oefenen en had ik mijn buttplug in, toen Meneer appte. Het eerste wat hij dus vroeg, was of ik mijn buttplug nog in had. Ja Meneer, die heb ik nog in. Hij heeft nog wel wat ideetjes voor in de seksshop. Hmmm…of ik daar nu allemaal zo blij van moet worden, betwijfel ik. Maar…Meneer wil, dat hij trots op mij kan zijn. En wanneer hij trots op mij is, ben ik ook weer blij. Tsja, daar zit natuurlijk wel weer wat in.

Na wat heen en weer geappt te hebben, moest ik van Meneer weer verder mijn muziek gaan oefenen. Daarna mocht mijn buttplug eruit, maar…
Dan moest de dildo in mijn kut en moest ik mij daarmee gaan neuken. En ik mocht dan niet klaarkomen van Meneer. Pfffff… Echt niet leuk. En of ik ook een filmpje wil sturen. Uhmmm…oké, denk ik. Whahaha…

En daar ging het dan mis vandaag. Ik wist gelijk, dat ik het ietsje anders ging doen, whahaha… Op google zocht ik een filmpje op van iemand, die zich met een dildo zat te neuken. Deze stuurde ik naar Meneer toe. Dan had hij toch een lekker filmpje.

Na een tijdje reageerde Meneer, dat hij het inderdaad een lekker filmpje vond. Uhmmmm, oké…? Dus U bent tevreden Meneer…? Nou, dat dus niet. Meneer wil zo’n filmpje van mij hebben, was zijn antwoord. Hij dacht, dat ik dat wel begrepen had.
Oooooh… Oké Meneer.

Gelukkig had ik mijn opdracht in die tussentijd wel gedaan hoor voor Meneer, dus kon ik met een gerust hart mijn filmpje doorsturen naar Meneer. En nu maar hopen, dat hij wel tevreden is.

Whahaha…ik kon het vandaag gewoon niet meer laten, om toch een grapje uit te halen bij Meneer. Ik ben nu wel weer lang genoeg braaf geweest hoor.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie