Uit het dagboek van… SlavinJet #blog124

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Er was eens…

Tsja…Ik was gisteren in een heerlijke bui. Op KIK in de relsubgroep was het erg gezellig. En zo vloog de avond dan ook voorbij. Eenmaal in de badkamer, terwijl ik mijn tanden stond te poetsen, had ik zomaar opeens zin in een verhaaltje. Niet om te schrijven hoor… Oh nee. Ik wilde een verhaaltje horen voor het slapen gaan.

Dus ik trok de stoute schoenen aan en appte Meneer om een bedtime story, please?
Volgens mij was Meneer een beetje verbaasd, want hij vroeg, of ik een verhaaltje voor het slapengaan bedoelde. Ja Meneer, please…

En opeens begon Meneer te schrijven.
Er was eens…
En er volgde daadwerkelijk een begin van een verhaaltje. Een verhaaltje over een geil sletje. Hmmmmm…

Maar…opeens stopte Meneer met zijn verhaaltje. Ik moest van Meneer maar even aan mijn kutje voelen en aan mijn klitje zitten. Uhmmm…oké, maar ik wil mijn verhaaltje Meneer. Maar Meneer vond, dat ik het vervolg eerst moest verdienen. Dan zou hij verder gaan met het verhaaltje, maar niet vanavond. Nu moest ik mij eerst maar gaan vingeren. Om vervolgens de dildo te pakken en mezelf te neuken.

Meneer vroeg, wat ik nu zou willen. Nou, daar hoefde ik niet lang over na te denken hoor. Ik wil wel klaarkomen Meneer. Kreeg ik als antwoord: Dat mag niet. Pffff… Echt niet eerlijk dit.

Zegt Meneer opeens, ik ga slapen en jij mag nu ook gaan slapen. Dussss…
Ik kan je wel vertellen, dat dat echt niet ideaal is, om op deze manier te moeten gaan slapen.

Ik vind, dat ik al wel een vervolg verhaaltje heb verdiend hoor Meneer. Vanavond verder…?

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie