Uit het dagboek van… SlavinJet #blog125

Shoppen met Meneer

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Vanmiddag was het dan zover. Meneer en ik gingen naar de seksshop samen. Hij had al wel wat dingen in zijn hoofd zitten, wat hij wil hebben en ik mocht ook een speeltje uitzoeken.

Om 14.45 stond Meneer voor de deur bij mij. Hij kwam nog even binnen wat drinken. Daarna gingen we met de auto op pad. Deze seksshop staat op een industrieterrein. Echt wel heel bijzonder. In 1 van de panden, moesten we een trap op naar boven. In het trapgat hing een papiertje: Niet geschikt voor onder de 18, kinderen en baby’s niet toegestaan. Wat flauw, whahaha…

Boven was het een ruime ruimte. Bij binnenkomst sta je gelijk tussen kleding voor vrouwen. Meer naar achteren waren de speeltjes, zwepen en al dat soort dingen. Dus daar liepen Meneer en ik ook gauw naartoe.

Ons doel van vandaag was in ieder geval een cane te gaan halen. Heel veel keuze was er niet in, maar Meneer vond wat hij wilde hebben. Hij pakte er zelfs 2. Oepsie!!! De ene cane kan ik wel hebben, zeg ik nu. Die is niet superdun, maar dun zat. Maar de andere cane…
Oei, die is flinterdun met aan het uiteinde een klein touwtje. Meneer zwiepte ermee in de winkel en ik denk bij mezelf, WEGWEZEN…

Opeens stond Meneer bij de floggers. Hij heeft wel floggers thuis, maar niet echt stevige. En hij wil wel een goede flogger voor zijn subje hebben. Dus hoppa. Meneer zijn handen waren vol. En ik liep vrolijk rond te kijken, maar…daar bracht Meneer maar eens gauw verandering in. En toen liep ik met mijn handen vol. Dussss…

Meneer had zijn oog op dildo’s laten vallen voor in je kont. Gelukkig waren ze nogal dik en was Meneer dat wel met mij eens. Dan maar een grotere buttplug erbij. Pfffff… Ook die vind ik nog te groot, maar helaas. Het is dan wel een fibrerende, dus dat kan nog leuk worden.

Meneer wil ook graag een speculum hebben, dus ook daar ging hij naar kijken. Niet echt mijn ding, maar ja… Meneer zijn wil is wet, helaas. Alleen was er niet veel keuze en was Meneer er ook niet zo van gecharmeerd. Whahaha…hij liet de speculum liggen.

Meneer liep nog een rondje en zei, dat we voor nu wel alles hadden.
Uhmmm…Meneer…? Ik mocht toch ook nog wat uitzoeken…? Toch maar voorzichtig gevraagd. Oh ja, Meneer was het dus echt vergeten. Pffff…En ik maar braaf zijn de afgelopen tijd.

Maar…ik mocht wat gaan uitzoeken van Meneer. Of ik al wat in gedachten had? Jaaaaa
Ik wil al een tijdje heel graag een magic wand Meneer. Nou, wij dus de magic wands opzoeken. Maar jemig, wat een keuze heb je daar weer inzitten zeg. Meneer ging maar even aan de verkoper om advies vragen.

Deze beste man, legde van een paar uit, wat ze kunnen. De 1 is heel groot en kan van zacht naar hard, de ander is met snoer, is een vrij normaal formaat en kan van zacht naar hard, maar heeft ook verschillende trilfuncties. Zooooo mijn aandacht was er hoor.
De volgende was van hetzelfde formaat, ook met stekker, maar die kon ook alleen maar van zacht naar hard. En dan is er ook een kleine. Deze is waterproof, contactloos en kan alleen van zacht naar hard.

De verkoper vroeg aan Meneer, of hij een keuze kon maken, want het is wel heel moeilijk natuurlijk. Maar Meneer keek met een lachend gezicht naar mij. Ik mocht kiezen en op mijn gezicht kon Meneer wel lezen, waar mijn voorkeur naar uit ging. Die ene Meneer, die niet alleen van zacht naar hard kan, maar ook nog eens verschillende fibraties heeft. Meneer had niet anders van mij verwacht en pakte deze magic wand voor mij.

Trots als een pauw liep ik achter Meneer aan naar de kassa. Meneer rekende af en we gingen naar mijn huis toe. Daar legde Meneer onze nieuwe aanwinst op tafel neer. Ik mag er alleen maar naar kijken, even aanzitten, maar nog niet gebruiken.

Vanavond komt Meneer terug. Dan gaan we ermee spelen. Tot die tijd moet ik mij inhouden. Dat is goed hoor Meneer.

Meneer was amper de deur uit en ik pakte de magic wand. Stopte het snoer in het stopcontact en zette hem aan. Alleen maar in mijn hand voelen hoor, wat deze kan. Wauw…dit belooft nog wat vanavond. Wat een kracht voelde ik op mijn hand. Oepsie!!

We hebben mooie aankopen gedaan. Kwamen met meer thuis, dan ik verwacht had. Vanavond is het tijd om even te spelen ermee. Ik kan haast niet wachten, totdat Meneer vanavond langs komt.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie