Uit het dagboek van… SlavinJet #blog126

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Speeltjes uitproberen

Gisteravond was het dan zover. Om 21.30 kwam Meneer langs. Hij had ook de we-vibe meegenomen. Daar had ik om gevraagd😁😁. Samen gingen we eerst de app op zijn mobiel downloaden. Dat lukte. Daarna moest hij hem aan mijn mobiel koppelen. Ook dat lukte. Het uitproberen geeft nog wat problemen, dus ik ben benieuwd of het gaat werken.

Ik moest de we-vibe inbrengen, mij uitkleden en op mijn knieën gaan zitten. Meneer zette de we-vibe aan. Toen deze aanstond, kwam Meneer achter mij staan. Ik moest op handen en knieën gaan zitten. Alleen…Ik was al zo nat, dat de we-vibe gelijk uit mijn kut viel. Die blijft dus echt niet zitten🙈🙈.

Meneer ging de nieuwe flogger uitproberen. Ooooh wat voelt deze heerlijk aan zeg. Dat is een goede aankoop. Daarna kreeg ik de cane te voelen. Ook die voelde goed aan. Als laatste de dunne cane met een touwtje eraan. Oeps…die is wel heftig hoor.

Na een tijdje mocht ik naar mijn slaapkamer. Ik mocht op mijn buik op bed gaan liggen. Daar ging Meneer vrolijk verder met de flogger. En ik…? Ik genoot volop. Tussendoor voelde Meneer aan mijn kut, nou die was zeiknat. Ook de cane heb ik mogen voelen. Heerlijk hoor.

Later mocht ik mij omdraaien en kregen mijn tieten en buik er ook van langs. Op de één of andere manier kan ik daar toch minder goed tegen. Dus algauw mocht ik weer op mijn buik liggen, maar dit keer met mijn kont omhoog. Zo heb ik nog heerlijk liggen genieten.

Uiteindelijk mocht ik op mijn rug liggen met mijn benen gespreid. Meneer had de magic wand gepakt en die gingen we uitproberen. Wauw…wat een power heeft dit apparaat. Ik kon echt niet stil liggen en sloot ook soms mijn benen. Dat was niet naar de zin van Meneer, dus kwam hij zo tussen mijn benen zitten, dat ik ze niet meer kón sluiten. Wat lag ik te kronkelen op mijn bed zeg.

Opeens stopte Meneer en ging liggen. Hij vond het tijd worden, dat ik hem ging verwennen. Even weigerde ik, totdat Meneer mij aan mijn haren trok en ik geen keuze meer had. Op mijn knieën ging ik Meneer deepthroaten. Dit was van korte duur, want ik voelde mijn eten opkomen en voor ik er erg in had, lag het een beetje op Meneer zijn buik🙈🙈. Gauw papier gehaald en Meneer schoongemaakt.

Ik mocht er van Meneer gelukkig gelijk mee stoppen. Meneer ging mij weer verwennen met de magic wand en ging mij ook in mijn kontje neuken. Oooh wat heerlijk was dit.

Nooit geweten, dat je van een magic wand ook kan squirten. Maar ik heb het wel degelijk gedaan. Heb daar dus niet veel voor nodig. Uiteindelijk ben ik heftig klaargekomen en Meneer genoot ervan.

Het was inmiddels al 1.30 uur geworden. Tijd dus, om ons klaar te maken om naar bed te gaan. In bed hebben we nog even gezellig nagepraat voordat we gingen slapen.

We zijn beiden zeer tevreden over deze aankopen. Daar gaan we nog vaak van genieten samen. Dank U wel Meneer voor deze heerlijke avond. Ik heb ervan genoten.

Nog even samen

Na een goede nacht geslapen te hebben, werd ik vanochtend wakker met Meneer naast mij. Hij sliep nog. Hmmmm…toch wel fijn wakker worden zo.

Op mijn mobiel zat ik al even met W80 te appen. Daarna ging ik maar even met mezelf spelen, totdat Meneer wakker werd. Hij vroeg, of ik op mijn mobiel zat. Heb ik al gedaan, zei ik. Toen zei Meneer, dat ik vast met wat anders bezig was. Tsja, dat kon ik niet ontkennen natuurlijk. Gelukkig zei Meneer er niks van.

Meneer had trek in thee. Ik wou bijna zeggen, je weet de weg, maar…Dat pakte gisteren ook al niet zo goed uit. Toen trok Meneer mij hard aan mijn haren en sloeg mij heel hard in mijn gezicht. Daar was ik toch wel van geschrokken.

Ik bleef nog even liggen, maar de blik in zijn ogen zei mij al genoeg. Ik zei, dat ik het water maar ging opzetten. Meneer moest er wel om lachen en vroeg, of ik zelf trek had in thee. Tsja, dat dus eigenlijk ook wel.

Samen in bed hebben we onze thee gedronken. Dat was nog wel even gezellig. We hebben nog wat gezellig zitten kletsen.

Maar ja, aan alle mooie momenten komt ook een einde. We gingen uit bed. Meneer ging zijn spullen pakken. Ook zijn tas, die hier nog stond, nam hij mee. Die gaat hij thuis even uitzoeken, want daar kunnen wel wat spullen uit.

Oepsie voor mij. Ik weet iets, wat Meneer nog niet weet. En wanneer hij zijn spullen gaat uitzoeken, aiaiai… Ik zal het dan vast en zeker wel te horen krijgen. Maar ik zeg niks, ik hou mijn mond en wacht rustig zijn reactie af.

Het was een geslaagde avond, nacht en ochtend. Ik ben er weer heerlijk rustig van geworden. Dank U wel Meneer voor onze mooie aanwinst. We hebben er samen van mogen genieten. Ik kijk uit naar onze volgende ontmoeting Meneer.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie