Uit het dagboek van… SlavinJet #blog127

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Vergeten, of toch niet?

Afgelopen zaterdag was Meneer bij mij. Eerst wezen shoppen, om vervolgens ‘s-avonds de nieuwe speeltjes uit te mogen proberen. Het was heel gezellig en ik heb ervan genoten.

Alleen…ik had er niet echt op gerekend, dat Meneer bij mij thuis kwam, dus…
Tsja, ik ben geen assepoester zal ik maar zeggen. En dat heeft Meneer ook gezien. Hij zei dan ook zondagochtend, toen hij wegging, dat ik die dag nog wel een opdracht zou krijgen. Maar aangezien ik bijna de hele dag weg zou zijn, zou ik de opdracht maandag krijgen.

Gisteren was het dan maandag, maar er kwam geen opdracht van Meneer. Mijn internet lag er gisteren uit, dus heb ik heerlijk met een boek op schoot, op de bank gezeten. Dit ook netjes aan Meneer gemeld hoor.

Eind van de dag zei ik dan ook netjes tegen Meneer, dat ik toch blij ben, dat hij niet altijd alles onthoud. Hij begreep mij niet, maar heb hem verder ook niet wijzer gemaakt hoor. Ik had alleen wel een binnenpretje en dacht er dus vanaf te zijn.

Vanochtend kreeg ik van Meneer een nieuwe regel. Vanaf morgen moet ik elke dag melden, wat ik in mijn huis heb schoongemaakt, te beginnen met stoffen. Pffff…ik dacht de dans te zijn ontsprongen, maar helaas. Hij was het blijkbaar toch niet helemaal vergeten.

Maar wat nog erger is, het is nu geen opdracht voor een keer… Nee, het is gelijk maar een vaste regel geworden. Nog veel erger is dit.

Ik moet toch maar leren om mijn mond te gaan houden geloof ik. Waarom kan ik nou geen dingen verzwijgen…? Dat is toch niet hetzelfde als liegen…?
Pffff…ik blijf het in ieder geval lastig vinden, dat dan weer wel.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie