Uit het dagboek van… SlavinJet #blog128

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Goed bedoeld

Wat doe je, wanneer je merkt, dat je vriendin niet de rust neemt, terwijl ze haar enkel zwaar gekneusd heeft…? Nou, ik stuurde haar Meester gisteren maar eens even een berichtje, goed bedoeld naar mijn vriendin toe hoor. Maar dacht, als zij nu even goed door haar Meester wordt aangesproken, doet ze misschien eens wat minder zo stronteigenwijs.

Alleen…, ik gebruikte misschien een beetje de verkeerde woorden?? Haar Meester was het wel met mij eens hoor. Maar waar ik niet op rekende, was dat zij nu, door mijn toedoen, 60 slagen met de cane vandaag gaat ontvangen. Uhmmmm…niet helemaal mijn bedoeling??

Tsja…en nu? Veel met mijn vriendin zitten appen hierover. Uiteindelijk heb ik alles maar eerlijk aan mijn Meneer opgebiecht, want ik zat er toch wel mee in mijn maag. Maar wat zegt mijn Meneer…? Misschien kan je aanbieden dat je de helft van haar straf overneemt. Uhmmm…grapje zeker? Maar nee, Meneer maakte geheel geen grapje. Dussss… Meneer vond, dat ik dan maar collegiaal moet zijn tegenover mijn vriendin. Pfffff…

Braaf als ik dan ook wel weer kan zijn, stuurde ik de Meester van W80 maar een berichtje, waarin ik netjes heb gevraagd, of ik de helft van de cane slagen van haar kan overnemen. Zodat we er beiden 30 krijgen i.p.v. dat zij er 60 krijgt.

Niet veel later kreeg ik zijn antwoord. Hij vind het goed. Hij gaf instructies wat Meneer moet doen en wil dan na afloop wel een eind resultaat foto ontvangen. Pfff…
Dit antwoord heb ik netjes aan mijn Meneer doorgegeven. Meneer is tevreden.

En ik…? Ik ook wel hoor. W80 krijgt nu maar 30 slagen i.p.v. 60 slagen. De bedoeling is, dat ik er ook 30 ga krijgen van Meneer. Maar wanneer…? Geen idee, whahaha… We wachten gewoon net zolang, totdat Meneer het vergeten is… Ik kom nu al niet meer bij. Ik heb in ieder geval W80 geholpen in strafvermindering. Mijn missie is dan toch nog wel geslaagd.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie