Uit het dagboek van… SlavinJet #blog129

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Relsub groep

Vandaag was het een drukke dag in onze relsub groepsapp. We zitten er met ons drieën in en hebben het beregezellig met elkaar.

Vandaag kregen we van W80 te horen, dat haar Meester naar de andere 2 D’s een berichtje had gestuurd. Maar wat en waarom…? Geen flauw idee.

Ik voorzichtig bij mijn Meneer geïnformeerd. Hij gaf het toe, maar zei verder niks. Zucht. Ik de Meester van W80 proberen uit te horen en om hints gevraagd. Maar helaas, hij houdt zijn poot stijf. Dan de Meester van M’smeisje maar een bericht sturen. Van hem kreeg ik te horen, dat wij, subs, elkaar zitten op te stoken en vandaar het berichtje. Maar hoe en wat, ook hij hield zijn mond.

Om moedeloos van te worden dus. En ik bleef bij de 3 heren aanhouden, maar zonder enig resultaat. Ook W80 en M’smeisje deden hun best, maar ook zonder resultaat.

Dit heeft ons dus letterlijk de hele ochtend, middag en avond bezig gehouden. Maar we zijn geen stap verder gekomen.

Van alle kanten krijg ik te horen, dat ik geduld moet hebben. Nou sorry heren, maar mijn geduld is aardig op. Meneer zou er vanavond op terug komen. Daar keek ik dus naar uit.

Eindelijk is het avond en wat zegt Meneer? Reldommetjes tegen relsubs.
Maar natuurlijk moet ik Meneer niet serieus nemen. Maar verder houdt hij zijn mond stijf dicht.

Nog een keer bij de Meester van W80 proberen, maar ook hij laat niks los. Wel, dat mijn Meneer zijn idee heeft goedgekeurd. Pffffff
Enne…bedankt Meneer.

Nu voor het slapengaan, laat Meneer nog steeds niks los. En met een knipoog wenst hij mij een slaap lekker subje.

En nu moet ik gaan slapen. Wetende dat er wat boven mijn hoofd staat te wachten. Pffffff… Zal niet meevallen, maar ga mijn best doen.

Wordt vervolgd, wanneer de heren wat loslaten…

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie