Uit het dagboek van… SlavinJet #blog13

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Controle

Sinds gisteren lekker zitten uitdagen, ook hier op bz. We doen het samen en dat is leuk. Ik probeer mijn Meester hints te geven, die hij in de reacties terug kan vinden. Hij zegt, dat hij er wel een paar gezien heeft, maar of hij er dan ook wat mee gaat doen?? Geen idee.

Gisteravond op KIK Meneer nog verder uitdagen. Hij zegt, dat ik er nog even goed vanaf kom. Waar ik gelijk mijn vraagtekens heb staan bij “nog even”.
Het enige wat ik terugkrijg is Tjsaaaah.
Uhmmm…

Sinds gisteravond zie ik, dat niet alleen mijn Meneer steeds op mijn profiel zit te kijken, maar dat er nog een Meneer op mijn profiel zit te kijken. En diezelfde Meneer zit vanochtend alweer te kijken. Uhmmmm…is dit een controle of zoiets???

Word ik nu elke dag een paar keer gecontroleerd??

Ik heb nog steeds geen regels ontvangen, dus ik leef mij gewoon nog maar even verder uit. Dus heren, blijf vooral CONTROLEREN. Je weet maar nooit, wat voor reacties er nu weer bij gaan komen.

Ik heb er weer zin in…

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

SlavinJet

BDSMforyou lijn

Geef een antwoord