Uit het dagboek van… SlavinJet #blog132

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Onrust en een zalige opdracht

Vanochtend bij Meneer aangegeven, dat ik best wel weer onrustig aan het worden ben. Meneer had dit natuurlijk ook al wel door hoor. Het liefst wil ik hem weer zien, heb nogal wat straf openstaan momenteel. En het ziet er niet naar uit, dat het hier bij blijft. Dussss…

Meneer wilde weten hoe laat ik vanmiddag thuis was, dus ik meldde hoe laat ik ongeveer thuis zou zijn. Ik kreeg de opdracht om bij thuiskomst mijn balletjes in te doen. Hmmmm, jammie, dat vind ik niet verkeerd. Eenmaal thuis deed ik de balletjes gauw in. Dit meldde ik ook bij Meneer. Ik ging mijn was ophangen en daarna boodschappen doen.

Verder hoorde ik niks meer van Meneer. Dus toen ik thuiskwam, wist ik ook niet, of ze er al uit mochten. Ik liet ze dus maar braaf zitten. Na een tijdje toch bericht van Meneer. De balletjes mochten eruit en ik mocht eindelijk weer eens klaarkomen, na een hele week niet te mogen komen. Daar was ik dus wel blij mee.

Aangezien het een volle week geleden was, pakte ik mijn magic wand erbij. Zo heb ik heerlijk liggen genieten. Ben zelfs 2x gekomen, alleen wist ik niet, of Meneer dit goed zou vinden. Braaf meldde ik dit aan Meneer. En Meneer…? Hij was er trots op, whahaha…

Een klein stukje onrust is toch wel weer weggenomen hierdoor. Dat is wel fijn. Maar toch hoop ik binnenkort Meneer weer te gaan zien. Weg met mijn stuiterballen en weg met mijn onrust. Ik kan het wel weer goed gebruiken.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie