Uit het dagboek van… SlavinJet #blog133

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Tevreden en straf

Zoals elke dag heb ik ook gisteren al mijn taken aan Meneer doorgegeven, wat ik die dag gedaan heb. Nadat ik ‘s-avonds mijn laatste taak had doorgegeven, vroeg ik heel netjes aan Meneer, of hij tevreden was. Meneer was tevreden. En daarom mocht ik mij vandaag dan verwennen van Meneer met de magic wand. Daar keek ik gelijk al naar uit.

Totdat…Meneer opeens vroeg, of ik mijn muziek wel had geoefend. Oeps…Dit had ik inderdaad een keertje niet gedaan. Ik nog geprobeerd uit te leggen hoe het kwam. Druk met mijn opdracht, met appen en ik moest nog gaan koken… Maar daar had Meneer allemaal geen boodschap aan.

Het werd zelfs nog erger, Meneer zei zelfs, als dit zo doorgaat, hij mij misschien een app-restrictie gaat geven. Dus ik ben gewaarschuwd. Wauw…dit wil ik dus echt NIET. Vervolgens zal ik ook nog mijn strafopdracht krijgen hiervoor.

Vanmiddag was het dan zover. Nadat ik mijn dagelijkse taken had volbracht meldde ik mij netjes bij Meneer. Ik mocht mijn buttplug indoen en moest mijn dildo, tril ei en magic wand voor mij op de grond zetten. Zelf moest ik naakt op mijn knieën ervoor gaan zitten. Nou daar zit je dan met je goede gedrag.

Eerst 3 minuten ogen sluiten. Vervolgens tril ei indoen en aanzetten en zo nog maar even 5 minuten zitten. Om vervolgens zonder handen de dildo in je mond te stoppen. Pffff… Echt niet handig zo op je knieën, maar ja. Als laatste mocht ik de magic wand aanzetten en op mijn klit zetten. Maar…de dildo moest in mijn mond blijven zonder hulp van mijn handen. Inmiddels begonnen mijn voeten ook nog eens te slapen.

Gelukkig mocht ik wel andere houdingen gaan aannemen van Meneer, zolang al mijn gaatjes maar gevuld bleven, zonder hulp van mijn handen. Ik ging op bed liggen, maar ja, hoe doe je dat dan weer met de dildo…?
Na even denken, pakte ik een kussen, legde die op mezelf, daarop de dildo, zodat ik er met mijn mond makkelijk bij kon. Was dit een prettige houding…? Nou nee, niet bepaald, maar beter dan op de grond op mijn knieën zitten.

Het duurde dan ook niet echt lang, voordat ik klaarkwam. Tsja, helaas wou Meneer wel bewijs hebben van dit alles, dus dat ging ik maar gelijk doorsturen naar Meneer toe. Mijn straf zat erop. Meneer was tevreden over mij.

Voortaan toch maar goed mijn best doen op mijn dagelijkse taken. Want mijn straffen worden nu wel steeds moeilijker gemaakt door Meneer. En ik zit ook niet op een app-restrictie te wachten.

Dank U wel Meneer, dat U mij toch even heeft laten voelen, dat ik gisteren fout zat. Ik zal toch beter mijn best gaan doen voor U, maar ook voor mezelf, whahaha…

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie