Uit het dagboek van… SlavinJet #blog134

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Broodplank

Gisteren in de relsubgroep hadden we het opeens over een broodplank. M’smeisje moest op pad gaan voor een broodplank. En niet een kleine, dunne. Nee…gewoon zo’n hele dikke, grote. Wat ben ik dan blij, dat mijn Meneer niet van zulke ideeën heeft. Moet ik toch echt even niet aan denken.

Zo hadden we het er dan ook over in de groepsapp. Wil dus ook niet, dat Meneer op zulke ideeën gebracht wordt, dus ik hou mijn mond, ik hou mijn mond. Zei ik braaf in de relsubgroepsapp. Alleen wist ik niet, dat W80 met mijn Meneer zat te appen.

Samen met W80 en onze Meester en Meneer zitten we in een duo-date groepsapp. Ik zag opeens, dat mijn Meneer daarin had gereageerd. Daarin schreef hij, dat hij eest een broodplank gaat kopen om zijn brood op te snijden. Uhmmm…ff serieus Meneer? Moet U dat dan in de groepsapp zetten? Enne…sinds wanneer gaat U Uw brood dan snijden, U koopt toch altijd voorgesneden brood…?

Oei, dit kan dus nooit goed zijn. Boos stuurde ik W80 een berichtje, wat zij nu weer had gedaan… Ja hoor, zij had Meneer de foto laten zien van het broodplankje die M’smeisje heeft gekocht, met de bedoeling, dat hij die dus ook voor mij gaat kopen.
Pffffff…W80, je wordt bedankt!!!!

En nu…? Nu wacht ik gelaten af, of Meneer ook daadwerkelijk een broodplankje gaat kopen. Ik hoop dit dus echt NIET. Zit ik echt niet op te wachten. Dan mag ik wel een masochiste zijn, maar toch…
Ff serieus. Kan ik nou nergens meer een winkel ingaan, zonder aan BDSM te hoeven denken? Pffff…

Ik wacht maar rustig af. Stuiter 10x in de rondte inmiddels. Heb nu al genoeg straffen openstaan en dan ook nog een broodplankje…????
Meneer, wanneer mag ik weer?????

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie