Uit het dagboek van… SlavinJet #blog135

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Detective

Ik ben een grote fan van detective series. Ik mag er graag en vaak naar kijken, zo ook vanavond. Maar wat ik nu toch meemaakte…

In deze serie gaat het om 2 detectives. Ze waren gedrogeerd en konden zich niks meer herinneren, nadat ze naakt naast elkaar in bed wakker werden. Ze zijn absoluut geen stel.

Ze gingen op onderzoek uit, wat de avond ervoor gebeurd was en waar ze zijn geweest. Op hun hand zagen ze in speciaal licht een stempel met een O erop. Dit bleek een club te zijn dus daar gingen ze heen.

En eenmaal in de club, bleek het een seksclub te zijn. Er kwam een Meesteres op hun af, in een latex pakje met een zweep in haar hand. Ze vroeg aan de man, of hij stout geweest was en wat straf verdiende. De 2 detectives keken elkaar verbaasd aan.

Toen de vrouwelijke detective iets zei, kreeg zij gelijk een waarschuwing van de Meesteres. Ze vond haar stout en wilde haar ook wel even straffen.

En ik…? Ik lag blauw van het lachen op de bank. Dit was zo hilarisch om naar te kijken. Wat een heerlijkheid, om op deze manier naar BDSM te mogen kijken. Wat zalig, dat ze dit zo openbaar in een detective serie verwerken.

Mooi om te zien, dat BDSM schaamteloos in een serie wordt verwerkt. Mooi om te zien, dat het in deze tijd heel normaal is. Ik wou, dat iedereen er zo tegenaan kon kijken. Dat er geen taboe op staat.

BDSM is een mooie wereld. En iedereen mag het weten. Ik hoop dit vaker op tv te mogen zien. Ik heb er enorm van genoten. Mijn avond kan niet meer stuk.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie