Uit het dagboek van… SlavinJet #blog136

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Gewoon even nodig

Al dagenlang ben ik wat onrustig. Stuiter ik er maar vrolijk op los. Maar een prettig gevoel is het alles behalve.

Ik mag mij gelukkig heten met 2 sub-vriendinnen. We appen er vrolijk op los. Is een vrolijke boel bij ons.

Maar…we leven ook met elkaar mee. En zo houden we elkaar ook goed in de gaten. En dit doen ze dus ook bij mij.

Meneer merkte mijn onrust, maar…, ik wil hem er niet altijd mee lastig vallen. Mijn sub-vriendinnen dachten hier anders over en kregen mij zover, dat ik ging praten met Meneer.

Vanochtend op de app er van alles uitgegooid bij Meneer. Meneer voelt mij goed aan en beloofde vanavond langs te komen. Hier was ik maar wat blij mee.

Om 21.00 uur stond Meneer voor mijn deur. Ondanks dat hij niet fit was vandaag, nam hij toch de moeite voor mij. Zo lief van hem, dat waardeer ik zeer in hem.

We hebben veel zitten praten. Meneer denkt in oplossingen. Daar is natuurlijk niks mis mee. Maar…of ik van zijn spontane ideeën blij moet worden…? Sorry Meneer, maar dat betwijfel ik.

Al met al, hebben we een goed gesprek gehad. Het liefst had Meneer mij vanavond even onder handen willen nemen, maar die puf had hij nu niet. Maar.. …Donderdag komt hij terug.

Ik kijk uit naar donderdag. Dan komt Meneer mijn onrust eruit slaan. Nog even een paar dagen stuiteren. Maar heb nu iets om naar uit te kijken.

Ook komt hij donderdag mijn huis inspecteren. Of ik daar nou blij van moet worden…? Ik denk het niet. We gaan het meemaken.

Dank U wel Meneer voor Uw aandacht vanavond. Dank U wel, dat U vanavond langs wilde komen. Ik kijk uit naar donderdag.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie