Uit het dagboek van… SlavinJet #blog139

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

En toen was het zover

En toen was het gisteravond eindelijk zover. Meneer zou langskomen. Maar…voordat hij kwam, zat ik eerst gezellig met W80 te bellen. Uiteindelijk zag ik op mijn mobiel, dat ik een opdracht kreeg van Meneer. Ik kreeg als kledingvoorschrift, dat ik sliploos moest zitten en mijn trilei moest pakken. En…Meneer was alweer offline. Dus ik deed nog maar ff niks. En bleef gezellig kletsen met W80.

Na een tijdje weer bericht van Meneer, of mijn slip al uit was. Uhmmm…nee Meneer. Die moest ik dus per direct uitdoen. En i.p.v. mijn trilei, mijn balletjes pakken en de magic wand. En dan of op mijn kleed, of op de bank, of op bed het mezelf gemakkelijk maken. Dat werd dus mijn bed, whahaha…

Nadat W80 en ik hadden opgehangen, ging ik met M’smeisje appen. Ook reuze gezellig. In die tussentijd kreeg ik opdracht van Meneer, dat ik de magic wand op mijn klit mocht zetten en elke 2 minuten mocht ik een balletje inbrengen. Ik bleef nog lekker door appen met M’smeisje. Krijg ik opeens bericht van Meneer, wat de stand van zaken is. Uhmmm…OEPS! Ik moest nog beginnen.

Meneer vroeg of ik aan het treuzelen ben, of dat ik nog langer wilde wachten. Nou nee bedankt, dus ik deed gauw mijn 1e balletje erin. Magic wand tussen mijn benen geklemd op mijn klit en gewoon door appen met M’smeisje. Nadat er 3 balletjes inzaten, kreeg ik weer bericht van Meneer.

Hij zou beneden in het portiek aanbellen. Dan moest ik die deur openen. Vervolgens mijn voordeur op een kier zetten en mijn positie weer innemen, zoals ik al die tijd al bezig was. Nadat de bel ging en ik de portiekdeur had geopend, zette ik de voordeur op een kier en ging weer op bed liggen. Magic wand tussen mijn benen geklemd op mijn klit en vrolijk verder met M’smeisje appen.

De zenuwen gierden door mijn lijf. En volgens mij bij M’smeisje ook. Ik hoorde Meneer binnenkomen, maar durfde niet op te kijken. Ik bleef druk door appen met M’smeisje. Oh oh oh, wat hadden we een lol samen. Meneer kwam mijn slaapkamer binnen, maar ik reageerde niet. Ik was op van de zenuwen. Doordat ik door bleef appen met M’smeisje kreeg ik ook nog eens de slappe lach.

Meneer wilde weten wat ik aan het doen was. Nou…aan het appen Meneer. Toen wou hij weten met wie. Even zei ik niks, maar merkte al snel, dat ik het beter wel kon zeggen. Sorry M’smeisje, maar ik moest zeggen, dat ik met jou aan het appen was.

Toen vroeg Meneer, waarom ik zo zat te lachen op bed. Uhmmmm…binnenpretje Meneer??? Hij vroeg door, maar uiteindelijk mocht ik het bij mijn binnenpretje houden.

Meneer zag nog een balletje op mijn bed liggen en keek mij verbaasd aan. Hij vroeg, of ik er maar 2 in had gedaan i.p.v. 3. Whahaha…nee Meneer, er zitten er 3 in, maar ik heb er 4. Tsja, toen moest nummer 4 er ook nog maar even in.

Ik moest M’smeisje gedag gaan zeggen, want er was een hoop werk aan de winkel. Maar wat een heerlijk binnenkomen was dit zeg.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

SlavinJet

BDSMforyou lijn

Geef een antwoord