Uit het dagboek van… SlavinJet #blog14

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Te ver gegaan

En ja, als je dan eenmaal begint te rellen, dan is het einde zoek. Wat fijn, dat ik ook een Meneer heb, die mij daar even op wil wijzen.

Sorry Meneer, dat ik mij zo heb laten gaan. Sorry, dat ik te ver ben gegaan. Dat was niet de bedoeling.
Ik hoop, dat Meneer mijn excuses wil accepteren?

Ik zal mij vandaag en morgen voorbeeldig gedragen. En ik kijk uit naar mijn regels.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie