Uit het dagboek van… SlavinJet #blog140

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

De sessie

Nadat ik gestopt was met appen met M’smeisje, zette Meneer de magic wand op mijn klit, maar ik mocht niet klaarkomen. Pfff… Dat viel nog best wel tegen zeg. Na een tijdje stopte Meneer en mocht ik op mijn buik gaan liggen.

Ik kreeg een blinddoek voor. Eerst voelde ik een paar handen. Al snel kwam de flogger. Ooooh wat heerlijk was dit zeg. Daarna voelde ik de cane. En niet te zuinig ook. Dit was mijn straf voor de gifjes met apen die ik naar Meneer had gestuurd. Oei, die kwamen wel hard aan zeg. Daarna voelde ik iets kouds, iets glads, iets… Tsja, wat voelde ik eigenlijk…? Het deed niet echt zeer gelukkig. Maar wat ik daarna voelde wel. Wauw, het voelde zwaar en heftig aan. Die slagen drongen goed tot mij door zeg. Ook de smalle cane kreeg ik te voelen. Auw, auw, auw, die is zooooo gemeen Meneer. Die is echt niet leuk.

Na een tijdje mocht ik weer op mijn rug gaan liggen. Oei, ik voelde mijn billen nu al. Nu kregen mijn borsten en buik de flogger te voelen en daarna ook de cane. Ook mijn benen mochten hiervan meegenieten. En ik…?? Door de zenuwen kreeg ik de slappe lach. Ik moest Meneer antwoord geven op een vraag, maar kon alleen mijn hoofd nee schudden. Maar Meneer wilde het mij horen zeggen, dus uiteindelijk zei ik: Nee. Maar ik moest met 2 woorden praten. Mijn hersens maakten overuren, maar mijn mond niet. Dus Meneer ging mij steeds harder met de cane bewerken. En toen moest ik nog harder lachen, ook al voelde ik zijn slagen echt wel aankomen. Hoe ik ook kronkelde, ik kreeg het woord Meneer niet uit mijn mond.

Ik kroop gauw naar de andere kant van het bed, zodat Meneer niet meer goed bij mij kon komen. Meneer waarschuwde mij, dat ik niet van het bed af mocht gaan. Want dan zou hij mij vastbinden en zou ik het zeker gaan voelen.
Oei, ik weet, dat hij dat ook meent, dus bleef ik netjes op het bed. Meneer liep om, zodat hij weer makkelijk bij mij kon komen. Toen kroop ik tuurlijk weer snel naar de andere kant.
Tsja, dat was Meneer natuurlijk snel zat. Hij pakte mij beet en ik kreeg nog een paar fikse slagen van hem. Toen vond hij het gelukkig wel genoeg.

Ik mocht nog even op mijn buik gaan liggen. Daar kreeg ik nog even de flogger en de cane te voelen. En best wel heftig ook hoor. Daarna gingen we de geisha balls uit mijn kut halen, athans, dat was de bedoeling. Maar het lukte zo niet 1, 2, 3, dus was het tijd voor een pauze. Meneer vond het tijd voor een thee. En die moest ik maar gaan zetten. Als ik wilde, mocht ik zelf ook een thee drinken. Toch wel aardig van hem.

In de kamer dronken we onze thee. We hebben gelijk even zitten praten. Dat was wel gezellig hoor. Nadat we onze thee op hadden, gingen we weer naar de slaapkamer. Daar mocht ik het mij gemakkelijk maken en Meneer ging proberen om de geisha balls eruit te krijgen. Maar helaas lukte het hem nog steeds niet.

Meneer kreeg toen een ander idee. Ik kreeg mijn pols- en enkelboeien om en werd aan het bed vastgebonden. Ik lag op mijn buik. Meneer had er 2 kussens onder gelegd, zodat mijn kont en kut goed zichtbaar waren voor hem. Hij zei, dat het nu tijd was, om klaar te komen, zodat ik de ballen tijdens mijn orgasme eruit kon persen. Hmmmm…geen verkeerd idee natuurlijk.

Meneer pakte de magic wand en ging mij heerlijk verwennen. Maar ja, ook hij wou dan wel aan zijn trekken komen, dus ik voelde zijn pik ook in mijn kut verdwijnen. Hmmmm…dat was wel een vreemd, maar lekker gevoel. Ook anaal werd ik genomen en Meneer kwam klaar. Niet lang daarna kwam ik ook heftig klaar met de magic wand. Maar…de geisha balls hadden nog steeds geen zin om eruit te komen. Pfffff… Echt frustrerend was dit.

Meneer maakte mij los en ik mocht weer op mijn rug komen liggen. Met veel glijmiddel probeerde Meneer de geisha balls eruit te krijgen. Hij voelde ze zitten, maar kreeg er geen grip op, om ze eruit te trekken.

Tegen 2.00 uur hebben we de moed maar opgegeven en zijn we naar bed gegaan. Op bed zag ik trouwens 2 broodplankjes, een pollepel, een spatel (dat was het koude wat ik voelde) en een deegroller ( dat was hetgeen zo zwaar aanvoelde en hard aankwam). Pffffff… Meneer heeft dus weer nieuwe speeltjes ontdekt hoor.

Toen Meneer vanochtend wakker werd, lag ik al te appen met W80 en M’smeisje. Meneer kon zijn ogen haast niet geloven. Oeps…tsja, ik zit inderdaad veel op mijn mobiel. Ach ja…

Omdat Meneer mij zielig vond, ging hij voor ons thee zetten. Dat vond ik dan wel weer lief van hem. Tijdens het thee drinken hebben we nog wat zitten kletsen. Dat is altijd gezellig met Meneer. Ik weet niet eens meer waarom, maar opeens had ik de slappe lach door Meneer. En Meneer…? Hij lachte vrolijk met mij mee.

Nadat onze thee op was, moest Meneer gaan werken. Maar hij komt terug, want de geisha balls moeten er toch een keer uitkomen. Pfffff…

Nu maar weer wachten op Meneer.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie