Uit het dagboek van… SlavinJet #blog144

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

1 jaar

Ik zit mij net opeens te bedenken… Vandaag is het precies 1 jaar geleden dat ik mij hier op bz heb aangemeld. Wat is dat snel gegaan zeg en wat heb ik al een hoop meegemaakt.

Ik heb mij hier aangemeld, omdat ik fantasieën heb en had. Ik was nieuwsgierig of dit iets is wat bij mij past. En dus begon ik hier mijn zoektocht.

Ik kreeg al snel reacties, maar niet wat ik zocht. Tot ik op een profiel uitkwam waarvan ik dacht, ja… Die wil ik wel beter leren kennen.

Deze D wou mij wel op weg helpen, ook al hadden we geen klik. Via KIK kreeg ik opdrachten en straf. We speelden verder niet, maar ik zat hem wel lekker uit te dagen.

Ondertussen zocht ik verder naar een D waar ik een klik mee kon krijgen. Half oktober vond ik mijn 1e Meester. De klik was er en ik kon mijn 1e ervaring gaan opdoen. Helaas had deze D te weinig tijd voor mij en na 2,5 maand gingen we uit elkaar.

Ik ging weer op zoek naar een D die bij mij past. Ik had al snel contact met meerdere mannen, maar er sprong er 1 heel duidelijk uit voor mij.

Dit was half januari. Via bz mailden we gelijk dagelijks met elkaar. Al snel zaten we op KIK. We bleken dezelfde fantasieën te hebben en spraken al snel af.

En wauw wat ben ik blij, dat ik hem toen heb mogen leren kennen. We hadden een klik, oh nee, dit zeg ik verkeerd, WE HEBBEN NOG STEEDS EEN KLIK.

We zijn nu 8 maanden verder en ik voel mij nog steeds zijn bofkontje. Wat ben ik blij met mijn Meneer. Wat hebben we al een hoop meegemaakt, ups and downs. Maar toch genieten we nog steeds van elkaar.

En ben ik nu dan gevorderd, ervaren…? Pfff…Ik voel mij nog steeds een groentje. Ik heb nog steeds een hoop te leren. En dat hoop ik van mijn Meneer te mogen leren.

Heb ik dan nog niks geleerd…? Oh jawel hoor. Zo weet ik nu, dat ik een relsub ben, dat ik hou van uitdagen, tot groot genoegen van Meneer. Ik ben een masochiste en vind het heerlijk om opdrachten te krijgen. Maar…of ik ze dan ook gelijk goed uitvoer…?
Nee joh…eerst een leuke variant bedenken op de opdracht. Is veel leuker, toch Meneer

Maar ik kan ook heel braaf en onderdanig zijn hoor. Wanneer Meneer voor mij staat, ooooh wat voel ik mij dan klein. En mijn grote mond…? Nou dit zit ergens verstopt onderin bij mijn tenen

Dan wil ik alleen nog maar voelen en ondergaan. En zo is er dan opeens al een jaar voorbij. Een mooi en bijzonder jaar, hier op bz en in deze mooie, bijzondere wereld.

Ook heb ik nu 2 vriendinnen waar ik dagelijks mee op KIK zit. Reuze gezellig is dit. Mijn wereldje wordt steeds groter en breder. Ik hoop nog een hoop te mogen leren en kijk uit naar weer een mooi jaar hier op bz.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie