Uit het dagboek van… SlavinJet #blog148

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Na een dag stuiteren…….

Na een dagje stuiteren was het vanavond toch zover. Om 21.00 kwam Meneer langs. We gingen eerst even gezellig thee drinken. Opeens zei Meneer, dat wanneer het op de klok precies 21.30 was, ik naakt achter de bank op mijn knieën moest zitten.

Dit zei hij om 21.29, dus veel tijd kreeg ik niet van Meneer. Ik keek hem daarom even twijfelend aan, maar toen hij weer naar de klok keek, wist ik genoeg. Om 21.30 zat ik braaf naakt achter de bank op mijn knieën.

Meneer liet mij even zitten zo en kwam toen achter mij staan. Er werd aan mijn haren getrokken, aan mijn tepels, niet te zuinig. Daarna moest ik op handen en knieën gaan zitten. Daar kreeg ik billenkoek en voelde ik Meneer zijn hand in mijn gaatjes verdwijnen.

Na een tijdje mocht ik op mijn buik op mijn bed gaan gaan liggen. Ik had vandaag niet met mijn buttplug geoefend, dus dat ging Meneer wel even doen. Hij begon met de gewone. Dat ging prima. Maar daarna kwam mijn grote mega buttplug eraan. Gelukkig had ik al een paar dagen ermee geoefend. Maar ik voelde hem wel goed hoor.

Tussendoor kreeg ik de flogger en de cane te voelen. Aiaiai…die voelde ik wel. Totdat Meneer het genoeg vond. Ik mocht op mijn rug gaan liggen met mijn hoofd over de rand van mijn bed. Yep het was weer tijd voor deepthroaten. Ook al blijf ik het vervelend vinden, het gaat wel steeds beter.

Na het deepthroaten trok Meneer mij aan mijn tepels. Daarna begon hij met de flogger en de cane te slaan. Auw, dat deed echt wel zeer hoor. Als afsluiting van het 1e gedeelte ging Meneer mij nog neuken, totdat hij klaar kwam.

De 2e helft komt in mijn volgende hoofdstuk.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie