Uit het dagboek van… SlavinJet #blog149

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Straffen inlossen

Dit is het vervolg van mijn vorige hoofdstuk.

Nadat Meneer was klaargekomen mocht ik mij even gaan douchen. Daarna mocht ik weer op mijn buik gaan liggen. Meneer deed mijn pols- en enkelboeien om en maakte mij aan het bed vast.

Opeens stond Meneer voor mij en zei, dat het tijd was, om mijn straffen in te lossen. Ik heb er namelijk nog aardig wat staan.
Meneer begon met de straf, die ik kreeg, omdat ik hem boos heb gemaakt. Oei oei oei, dat was niet best natuurlijk. Ik kreeg 20 slagen met de flogger. En ik moest meetellen van Meneer.

Meneer sloeg mij best behoorlijk, dus het tellen werd steeds moeilijker en moeilijker.
Na de 20 slagen met de flogger, kreeg ik 20 slagen met de pollepel. Ook deze moest ik meetellen. Wauw, die kwamen behoorlijk aan zeg. Maar…Ik telde dapper mee.

Meneer was zo tevreden over het resultaat, dat hij er maar even foto’s van ging maken. Dusss…
Opeens zei Meneer, dat de afdrukken van de pollepels wel een steel nodig hadden. Nou, je raadt het al. De volgende 20 slagen werden met de cane. Pffff…Het tellen werd steeds moeilijker. Dat kan ik je wel vertellen hoor.

Na de 20 cane slagen kwam Meneer voor mij staan. Hij vroeg, of het gezellig was in de dierentuin. Uhmmm…ja Meneer. En of W80 en ik een bord met apen tegenkwamen, waar je je hoofd door kan steken om een foto van te maken? Uhmmm…ja Meneer. En of we dat ook gedaan hebben. Nee Meneer.
Nee, zei Meneer, het is leuker om je Meneer en Meester van W80 erop te fotoshoppen. Ja Meneer.

Dus ik kreeg nog 10 slagen met het broodplankje. Alleen… Na 2 slagen was het broodplankje al doormidden. Dat ging snel. Maar helaas, Meneer had nog een broodplankje en sloeg er vrolijk op los.
Na 10 slagen met het broodplankje mocht ik van Meneer kiezen. Of nog 10 slagen met het broodplankje, of 10 slagen met de hand. Even twijfelde Ik, maar koos toch voor het broodplankje.

Nadat ik mijn slagen gehad had, kwam Meneer naast mij zitten en streelde hij mij. Daar werd ik weer rustig van. Meneer maakte mij los. Ik mocht het mij gemakkelijk gaan maken.

Toen pakte Meneer mijn Magic wand en zette die op mijn klit. Ik moest de Magic wand van hem overnemen. Hij zei, dat hij mij 5 minuten alleen zou laten. Ik speelde heerlijk met de Magic wand. Ik kreeg er nog 3 minuten bij van hem.

En toen…kwam ik heerlijk klaar. Meneer kwam weer in de slaapkamer en was verbaasd, dat ik gestopt was. Ik zei vol trots, dat ik was klaargekomen. Maar…dit was niet Meneer zijn bedoeling. Hij zei, dat hij nu iets gemist heeft. Oeps. Ik had dus om toestemming moeten vragen. Meneer keek mij zeer verbaasd aan. Uhmmm ik dacht dat hij mij juist daarom alleen had gelaten.

Meneer had alvast theewater opgezet. In de kamer hebben we nog thee gedronken. Daar hebben we nog even nagepraat.

Voorzichtig kaartte ik het aan, dat ik volgens mij nog niet alle straffen heb gehad. Meneer keek mij aan en moest even nadenken. Ik krijg nog 30 cane slagen, een straf die ik voor de helft van W80 heb overgenomen en ik krijg nog onze gezamenlijke straf , die M’smeisje al gehad heeft en W80 ook nog moet krijgen. Meneer zei, dat komt binnenkort wel.

Sorry dames, maar ik begon toch wel ff te lachen. Meneer keek mij aan. Ik zei lachend, dat gaat dus niet meer gebeuren. Nu moest Meneer toch ook wel lachen. Tsja, toen wist ik genoeg. Ik zei tegen Meneer, dat de dames hier niet blij van zullen worden. Waarop Meneer letterlijk zei: Pech gehad.
Toen kreeg ik pas echt de slappe lach en Meneer lachtte vrolijk met mij mee.

Om middernacht ging Meneer naar huis. Ik heb mijn straffen van Meneer mogen ontvangen. Ik merk nu wel, dat ik weer rustig ben geworden.

Dank U wel Meneer, dat U speciaal voor mij tijd heeft vrijgemaakt. Dat waardeer ik zeer van U.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie