Uit het dagboek van… SlavinJet #blog15

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Regels

Vandaag is het dan eindelijk zover. Meneer zou langskomen met mijn regels. Vanochtend via de chat gevraagd, hoe laat hij dacht te komen. Dat zou 15.00 uur worden. Prima, dan kon ik daar vast rekening mee houden.

Dat Meneer niet alleen langs zou komen voor mijn regels, had ik allang begrepen. Ik begon al aardig zenuwachtig te worden. Had namelijk aangegeven, dat hij mij echt wel harder zou mogen aanpakken, dusss…

Om 14.00 uur kreeg ik mijn regels al binnen. Yes, ik heb ze eindelijk. Gauw las ik ze door. Oké, ik zal mij hier en daar dus wel moeten gaan aanpassen, maar ja, dat wist ik natuurlijk allang.

Even na 15.00 uur was Meneer er. Geen zoen dit keer, hmmm… Ik voelde me gelijk al kleiner worden. Hoe kan dat nou? Ik ging maar gauw even thee zetten. Even wennen aan dit gevoel. Niet goed wetende wat ik hiermee aan moet.

Kom ik in de kamer, met de thee, zie ik op tafel allerlei zwepen klaarliggen. Oei, dat ziet er opeens heftig uit zeg. Tijd voor thee kreeg ik niet, mocht gelijk met de billen bloot. Tussendoor mocht ik dan wel een paar slokjes thee drinken. Ook mijn kut en tieten kregen flinke klappen te verwerken. En alle slagen moest ik meetellen. Als laatste mijn billen nog een keer, deze telde Meneer voor mij en dat was maar goed ook.

Daarna hebben we het even over de regels gehad. Die gaan vandaag in. Het zijn ze nog niet allemaal, er komt nog meer. Maar mijn houvast, die ik echt wel nodig heb, heb ik nu zwart op wit. Er is al 1 regel, die ik er nu niet in zie staat, waar we het al wel over hebben gehad. Dat heb ik niet verteld aan Meneer, misschien staat die er bij de volgende regels er wel tussen?

Nadat Meneer weg was, heb ik mijn billen gelijk voor de spiegel bewonderd. Oh, die zien er weer heerlijk uit.

Bedankt Meneer voor mijn mooie, rode gekleurde billen. Ze beginnen nu al blauw te worden, hahaha…

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie