Uit het dagboek van… SlavinJet #blog150

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Naam aanpassen

Vandaag mag ik mijn naam aanpassen. Meneer vindt, dat ik het heb verdiend. Ik mag zijn naam dragen achter die van mij en daar ben ik dan ook erg trots op.

Vanaf vandaag ben ik Jet{BonFire}.

Deze naam zal ik met trots dragen. Net als mijn ketting waar zijn naam op staat.

Dank U wel Meneer, dat ik Uw naam mag dragen. Ik voel mij nu echt Uw bofkontje

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie