Uit het dagboek van… SlavinJet #blog155

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

SlavinJet
lijn bdsm

Eerlijkheid duurt het langst

Vanavond kwam Meneer langs. Ik ben al de hele week niet helemaal fit, een hevige keelpijn, waardoor ik amper kon praten.

Vanavond kwam Meneer mijn straffen geven. De één was een gezamenlijk straf, die W80, M’smeisje en ik kregen van de Meester van W80 en de ander kreeg ik, omdat ik W80 60 cane slagen had bezorgd en Meneer het wel zo netjes vond, dat ik de helft op mij nam.

Doordat het er steeds niet van was gekomen, om mij deze straffen te geven, kwam Meneer vanavond speciaal hiervoor langs. Maar…aangezien ik niet fit was, twijfelde Meneer en wou hij het uitstellen naar halverwege deze week. Ik mocht kiezen van hem. En ik koos voor vanavond, aangezien we zaterdag naar W80 gaan.

Eerlijkheid duurt het langst, dus ook ik ging nu mijn straffen in ontvangst nemen. Meneer zei, dat ik naakt op mijn buik op bed moest gaan liggen. Dus dat ging ik doen. Meneer ging mij aan het bed vastbinden.

Hij ging mij uitleggen welke straffen ik ging krijgen. We begonnen met de gezamenlijke straf. Die hield in, dat ik met 5 voorwerpen elk 15 slagen zou krijgen. Ik moest even slikken, maar was er klaar voor.

Meneer begon mij eerst even met de hand warm te slaan. Toen pakte hij de flogger en ging even inslaan. Daarna moest ik 15 slagen meetellen. Die kon ik goed hebben. De volgende 15 werden zijn handen. Ook deze moest ik meetellen. Nou…hier begon ik wat moeite te krijgen, want Meneer slaat echt hard met zijn handen. Hierna voelde Meneer aan mijn kutje. Tsja, ik begon al nat te worden. Daarna voelde ik het 3e voorwerp en moest raden wat ik voelde. Ik voelde het broodplankje. Aiaiai… Ook nu moest ik weer mee tellen. Dit hield ik niet meer droog en ik voelde tranen komen. Toch dapper meegeteld tot 15. Na deze 15 slagen voelde ik het volgende voorwerp en moest zeggen, wat ik voelde. Dit was de pollepel en ik moest even slikken. Weer moest ik mee tellen. Ook nu stonden de tranen in mijn ogen.
De laatste 15 slagen werden met de cane. Tellen kon ik niet meer, dus dat deed Meneer voor mij.

Wat was ik opgelucht, dat deze straf erop zat. Maar ja, nu moest ik nog de andere straf ondergaan, de cane slagen. Ja, ik zag er echt wel tegenop nu. Deze telde Meneer voor mij, want ik trok het niet meer. Dat vond ik wel lief van hem.

Na mijn straffen heeft Meneer mij nog met de dildo geneukt, zodat ik heerlijk heb liggen squirten. Ook heeft hij mij nog geneukt en kwam klaar. Terwijl Meneer in de badkamer was, ging ik mezelf nog even vingeren. Alleen kwam hij even om de hoek kijken en zag, waar ik mee bezig was. Hij waarschuwde mij, dat ik niet zonder toestemming mocht klaarkomen. Dat er vanaf nu een zwaardere straf op komt te staan. Toch ging ik weer door met vingeren.

Meneer ging zich aankleden en naar huis. Hij zei, dat ik permissie kreeg om klaar te mogen komen. Dus ik hoefde nu niet meer om toestemming te vragen. Nadat Meneer weg was, ben ik nog heerlijk klaargekomen.

Dank U wel Meneer, dat ik uiteindelijk nu toch mijn straffen in ontvangst heb mogen nemen.
Eerlijkheid duurt het langst.
Ja dames, ook ik heb nu mijn straffen gehad.
Dank U wel Meneer, dat ik nog heerlijk mocht klaarkomen.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie