Uit het dagboek van… SlavinJet #blog156

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Boos, gefrustreerd, zenuwachtig

Het gaat nu opschieten, nog even en dan is het zaterdag. De dag van onze duo date. En wat kan er dan toch veel in je omgaan zeg. Zoveel zelfs, dat je er boos van wordt. En dan is boos eigenlijk nog wat zacht uitgedrukt. Woest is hier misschien wel beter op zijn plaats.

Waarom zo boos, zo woest? Komt het door de zenuwen misschien…? Tsja, waarschijnlijk wel. Dan voel ik mij opeens gefrustreerd en dat maakt mij boos of zelfs woest. En dit is nu al 2 dagen zo. Pffff…ik word gewoon moe van mezelf.

Eerst was het maandag. Ik was toen boos op de Meester van W80. Voor ik er erg in had, had ik opeens 15 slagen met de cane te pakken. Hier was ik het absoluut niet mee eens en ging een discussie met hem aan. Netjes gezegd, die loog er niet om, maar we zijn eruit gekomen en ik krijg nu niet de 15 slagen met de cane.

En nu kreeg ik gisteren van de Meester van W80 een opdracht, die hij in overleg met Meneer aan mij mocht geven. Ook W80 heeft deze opdracht gekregen, maar…zij mag wel klaarkomen en ik niet. Met Meneer heb ik namelijk de afspraak staan, dat ik 3 dagen voor een sessie niet meer mag klaarkomen. En deze opdracht…? Vind ik nu niet leuk.

Alle speeltjes die opgeladen moeten worden, of op batterijen werken, moeten we gebruiken en helemaal leegmaken. Zaterdag moeten we dan nieuwe batterijen meenemen, of helemaal opnieuw opgeladen zijn. Dus met andere woorden, mag je jezelf eerst een paar uur opgeilen, om vervolgens niet klaar te mogen komen. Pffff… En dan te bedenken dat ik een mega buttplug heb op batterijen, die nog niet helemaal in mijn kontje past en ik dus vast moet houden. Ff serieus…? Woedend was ik.

Vanochtend eindelijk met Meneer kunnen praten hierover. Hij vindt, dat ik niet zo boos moet doen, dat is niet goed voor me. Lekker makkelijk praten zeg. Hij vroeg, of ik dan alles precies hetzelfde wil krijgen als W80. Nee, natuurlijk wil ik dat niet, we hebben tenslotte allebei onze eigen D. Maar daarom had hij deze opdracht ook niet hoeven goed te keuren.
Wat betreft de mega buttplug is Meneer mij nu tegemoet gekomen, dat is dan wel weer aardig van hem. Voor de rest blijft de opdracht nu verder wel staan.

Meneer zegt, dat ik het toch wel heerlijk vind, de opdrachten, de zenuwen voor zaterdag, mijn boosheid…
Pfff…is het al zaterdag? Dit hou ik echt niet lang meer vol zo hoor.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie