Uit het dagboek van… SlavinJet #blog157

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Batterijen

Gisteren mijn we vibe gebruikt, totdat deze helemaal leeg was. Dat duurde bijna 2 uur. En wat had ik een moeite om niet klaar te komen zeg.

Vandaag had ik bedacht, dat ik mijn trilei in ging doen. Daar gingen gebruikte, goedkope batterijen in. Hoelang kunnen die het nu uiteindelijk volhouden? Vast niet zo lang, bedacht ik mij. Dus dit wordt een makkie vandaag.

Om 15.45 netjes trilei ingedaan en aangezet. En maar afwachten wanneer de batterijen leeg zouden zijn. Het werd 16.45 en mijn trilei was nog heerlijk bezig. Het werd 17.45 en mijn trilei vond het nog niet voldoende. En ik was al behoorlijk geil geworden en begon het zat te worden, want klaarkomen mag ik niet. Het werd 18.45 en nog steeds was mijn trilei actief. En zo werd het ook nog 19.45. Maar de batterijen waren nog niet leeg en mijn trilei trilde er nog steeds vrolijk op los. Om 20.35 werd ik eindelijk verlost. De batterijen waren leeg.

Yes, eindelijk waren de batterijen leeg. Hoezo goedkope batterijen is troep? Hoezo goedkoop = duurkoop? Echt niet waar dus. Normaal zou ik daar blij om zijn, maar vandaag…? Pfffff

Daarna moest ik mijn buttplug nog in. Zoals elke dag 1 uur trainen. Op zich geen enkel probleem, maar vandaag wel. Ik weet inmiddels, dat je ook in je kont geil kunt zijn. Maar als je al geil bent en dan nog een buttplug in moet. En dan niet mogen komen.

Pffff…ik heb het volgehouden vandaag. Maar ik kan je wel vertellen, het is zeker geen pretje dit. Nog 1 dag en dan ben ik van deze klote opdracht af. Dit hoop ik nooit meer mee te hoeven maken.

Is het al zaterdag?

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie