Uit het dagboek van… SlavinJet #blog159

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Duo date, de avond

Om 19.15 kwamen Meneer en ik aan bij het huis van W80. Ik klopte op het raam en W80 deed al heel snel de deur open. In de kamer begroetten we elkaar. Haar Meester was er ook al.

W80 en ik gingen gelijk naar de keuken. Daar hadden we binnen no time al de slappe lach. Echt niet normaal meer. We gingen mijn boodschappentas uitpakken. Daarna begonnen we met het 1e voorgerecht. Die zouden we in de woonkamer op de bank opeten. W80 knoeide haar eten over de mobiel van mijn Meneer. Dit voorgerecht beviel bij ons allen goed. Daarna gingen W80 en ik weer gauw de keuken in, voor het 2e voorgerecht. Ik stootte tegen W80 aan, waardoor zij met de soep knoeide.

Voordat we het 2e voorgerecht op tafel gingen zetten, gingen W80 en ik ons boven als engeltjes verkleden. We hadden een wit kort jurkje aan, met vleugeltjes op onze rug en een schattig wit rondje boven ons hoofd. Zo gingen we verder de tafel dekken.

Op tafel legden we voor de Meester van W80 smileys bij zijn bord neer op een foto van hem en bij mijn Meneer zijn bord kwamen apenkoppen te liggen met foto’s van Meneer zijn hoofd erop. Het 2e voorgerecht gingen we aan tafel eten en de heren mochten aan tafel komen. Zodra de heren zaten, legden we op het kleine tafeltje ook de smileys en de apenkoppen neer.

De heren vonden ons wel schattig als engeltjes en konden gelukkig ook wel lachen om de smileys en apenkoppen. Ook het 2e voorgerecht ging er goed in. En tsja…toen was het tijd voor het hoofdgerecht. Uhmmm…oké, die hadden we een beetje speciaal aangekleed. Op ieder bord lag gerookte kip in de vorm van een vrouw, met salade en aardappelballetjes. En op een grote schaal had ik de salade gepresenteerd in de vorm van een vrouw. Hier moesten de heren dan ook wel om lachen hoor.

Tijdens het eten moesten W80 en ik een lijst invullen met de dingen die de heren met ons zouden kunnen gaan doen. Wij moesten dan aangeven of we dit wel, niet, of misschien zouden willen. Pffff…erg lastig vond ik dit. Meneer keek met mij mee, maar ik werd er niet vrolijker op.

Na het hoofdgerecht ging de Meester van W80 een borstbondage aanbrengen bij W80. Samen met Meneer keek ik nog even naar de lijst. Zodra de borstbondage zat, ging Meneer dit eens even bewonderen. Daarna werd W80 weer bevrijdt van de bondage en was het mijn beurt. De Meester van W80 bracht nu bij mij de borstbondage aan. Maar hij maakte (uit een geintje) de bondage te strak aan. Ik protesteerde en kreeg opeens een klap op mijn kont van hem. Ik sloeg hem gelijk terug, maar ja, dit was natuurlijk foute boel. We begonnen gelijk te stoeien. Meneer moest er erg om lachen, want hij weet, dat ik dan ook volhoud. Maar de Meester van W80 hield ook vol. Pfffff…

Uiteindelijk zat dan ook bij mij de bondage. Het zat ook echt wel lekker hoor. Meneer heeft goed gekeken hoe het moest. Ik ben benieuwd. Na de bondage moesten W80 en ik op de grond op onze knieën gaan zitten. De beide heren gingen ons met de floggers bewerken. Hmmm…hier genoten we dan ook wel van. We werden allebei door beiden heren geslagen. Dat was wel even wennen, maar het ging goed.

Nadat ze klaar waren met de floggers, begonnen we aan ons nagerecht. W80 had ijs gemaakt in de vorm van een penis, met daaroverheen chocolade en voor de penis slagroom, wat dus op sperma leek.
Ook hier konden de heren wel om lachen. Het smaakte allemaal goed. Na het nagerecht ging de Meester van W80 naar onze lijsten kijken en hij vond, dat we allebei mijn Meneer maar eens moesten gaan verwennen. Meneer ging op de bank zitten, klaar om gepijpt te worden. Maar…W80 en ik bleven aan tafel zitten. Dat was dus foute boel. W80 werd door haar Meester gegrepen en naar de bank getrokken. En ik bleef braaf aan tafel zitten. Totdat Meneer mij kwam halen. Hij trok mij aan mijn haren mee naar de bank, auw…

Eenmaal bij de bank, moest ik Meneer gaan pijpen. Dit deed ik dan ook braaf. Daarna was het de beurt aan W80. Zij had er iets meer moeite mee. Na het pijpen kreeg W80 billenkoek van de beide heren. Ze sloegen haar beiden met de hand. Meneer keek mij lachend aan en zei, dat ik ook mee mocht doen. Dat vond ik erg vreemd, maar ook wel grappig om te proberen. Nou, dat is dus niks voor mij. Ik kan dit dus voor geen meter en zie er ook de lol er niet zo van in. Nadat de heren klaar waren met W80 was het mijn beurt. Pffff…Ik was dit echter al gauw zat en ging heerlijk op de bank zitten. Tot mijn grote verbazing werd dit nog goedgekeurd ook.

Toen ging Meneer de pollepel pakken, want tsja, die apenkoppen konden natuurlijk niet ongestraft blijven. Meneer had er in totaal 20 geteld. Dus dat werden 20 slagen met de pollepel. Gelukkig werden ze gedeeld door 2, dus W80 kreeg er 10 en ik kreeg er 10. Bij W80 deed Meneer het rustig aan, maar bij mij haalde Meneer toch iets harder uit. Pfffff…

Inmiddels werd W80 al verwend met de magic wand. Meneer ging ook mijn magic wand halen. Oooooh wauw, dit was wel even genieten zeg. Al snel vroeg Meneer om handdoeken, want uhmmm…ik hield het niet helemaal droog, zeg maar. W80 was inmiddels al klaargekomen, maar bij mij lukt dit niet zo snel. De Meester van W80 en W80 gingen even naar boven en lieten ons even onze gang gaan. Erg lief van hun.

Voordat ik mijn hoogtepunt bereikte, hoorde ik W80 en haar Meester weer de kamer inkomen. Maar…ik zat zo in mijn eigen wereld, dat ik alles kon loslaten en ook ik ben uiteindelijk klaargekomen. Meneer was zeer verbaasd, dat het mij op deze manier lukte. Ik ben namelijk het liefst alleen, ook zonder Meneer erbij.
Nadat ik was klaargekomen, zei Meneer, dat hij nog iets miste en keek mij aan. Uhmmm…tsja, ik had weer eens niet om toestemming gevraagd. Maar voor deze keer zag Meneer het gelukkig door de vingers.

W80 had inmiddels ons laatste nagerechtje op tafeltje gezet. Dit waren chocolaatjes in de vorm van een penis, met aan het uiteinde witte chocola. Ook dit was zeer welkom. Het was inmiddels al 0.30 uur. De tijd was omgevlogen. We praatten nog even wat na en toen was het tijd om afscheid te nemen.

Het was een gezellige avond, een beetje wennen aan elkaar. Maar we zijn het er met ons vieren over eens, dat dit wel voor herhaling vatbaar is.
Alleen…zullen de heren dan wel strenger voor ons zijn, en komt er ook meer actie in het spel.

W80 bedankt voor je gastvrijheid meid. Wat heb ik ervan genoten. Kan haast niet wachten op een volgende keer.
Meester van W80 en Meneer ook jullie bedankt voor deze avond. Jullie hebben ons veel zenuwen bezorgd, die dus totaal niet nodig waren.

Op de terugweg hebben Meneer en ik de avond nog even besproken. Nee, het was totaal niet wat ik ervan verwacht had en ook Meneer niet. Ja, de klik voelt wel heel goed tussen ons 4 en dat is mooi. We hebben nu aan elkaar kunnen wennen. De volgende keer gaan we meer voelen, ervaren en beleven. Ik ben benieuwd.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

SlavinJet

BDSMforyou lijn

Geef een antwoord