Uit het dagboek van… SlavinJet #blog16

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Stilte na de storm

De meeste mensen praten altijd over stilte voor de storm. Bij mij is het nu even stilte na de storm.

Sinds mijn Meneer langs is gekomen en ik mijn regels heb ontvangen, ben ik een stuk rustiger geworden. Ik laat alles even bezinken. Lees mijn regels goed door. En ik weet wat ik eraan heb. Dat is mooi en zo hoort het ook. Ik kan mijn rust hierin gaan vinden. Ben nu ook wel rustiger dan de afgelopen dagen geweest ben.

Maar…ben ik echt wel rustig? Mijn buik begint alweer te draaien. Mijn hele lichaam is rustig, maar mijn gevoel in mijn buik maakt mij toch alweer onrustig. Wat is dat toch? Waarom telkens dat onrustige gevoel? Waar komt dat toch vandaan?

Het zijn allemaal vragen, waar ik geen antwoord op heb. Vragen waar ik misschien wel nooit een antwoord op zal krijgen zelfs.
Voor nu geniet ik maar van de rest van mijn lichaam, wat wel rustig is. Geniet ik van de napijn van gisteren, echt lekker vind ik dat.

Stilte na de storm en ik geniet ervan.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie