Uit het dagboek van… SlavinJet #blog160

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Er even tussenuit zijn

Ik had het even nodig. Er even tussenuit gaan. Even een andere omgeving, nergens aan hoeven denken. Of…toch een beetje wel.

Een midweek op vakantie gaan. Wat heeft mij dit goed gedaan zeg. Heerlijk in de buitenlucht zijn. Fietsen en wandelen in de bossen. Elke ochtend even een uurtje banen zwemmen. Wat een zaligheid was dit.

En tsja, dan vergeet je soms weleens je regels. Uhmmm…regels?
Zoveel regels heb ik niet. Mijn muziek hoefde ik niet te oefenen, mijn buttplugtraining hoefde ik ook niet te doen, alhoewel ik mijn buttplug wel moest meenemen van Meneer.
Tsja, dan blijft er nog 1 regel over en dat is toestemming vragen om klaar te mogen komen.

En daar ging het afgelopen week een beetje mis. Dinsdagavond meldde ik mijn 1e oepsie. Die had Meneer woensdagmiddag door, maar toen meldde ik al mijn 2e oepsie. En donderdag meldde ik mijn 3e oepsie

Ik zei nog doodleuk tegen Meneer, dat 3x scheepsrecht is. Dus tsja… ach, zo erg waren mijn oepsies dan toch ook weer niet.
Maar helaas denkt Meneer daar anders over. Zoveel regels heb ik niet, zei hij. Dus ach, zei hij, dat wordt wel pijn lijden.

Pffff…dat heb ik dus weer. Vanavond thuisgekomen. Benieuwd wanneer ik Meneer weer zal gaan zien. Heb nog wel wat straffen open staan, of zou Meneer die misschien vergeten zijn.

Het was fijn om er even tussenuit te zijn. Fijn, om mij niet aan mijn regels te hoeven houden.
Maar…het is ook fijn om weer thuis te zijn. Om weer een ritme op te gaan pakken. Mij weer wel aan mijn regels te moeten gaan houden.

Pffff…klinkt niet helemaal logisch allemaal, of toch wel…?
Soms vind ik het allemaal maar ingewikkeld. Gaat dit ooit veranderen?

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie