Uit het dagboek van… SlavinJet #blog161

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Verkeerd bezig

Gisteren had ik een goede dag. Tenminste…zo dacht ik erover. Ik had mezelf beloofd, om al mijn taken voor Meneer te doen. Hij zou kijken voor een opdracht, deze week misschien. Want dat had ik aangegeven, dat ik dat soms best wel mis. Meneer zei, dat ik de mega buttplug maar weer eens moest gaan dragen.

Dus tsja, ik begon de dag vol goede moed. Ik ging eerst wat wassen draaien van mijn vakantie. Op de laptop mijn mails nalopen. En zo was ik lekker druk bezig.

Halverwege de middag deed ik mijn gewone buttplug eerst in en begon klarinet te oefenen. En toen…? Tsja, toen ging het dus helemaal verkeerd. Ik kreeg een telefoontje. Ik kon het kort houden, maar ja, het was ook wel gezellig zo aan de telefoon. En zo vloog de middag snel voorbij.

Nadat ik had opgehangen, had ik geen tijd meer om verder te gaan met klarinet oefenen. Mijn mega buttplug…? Uhmmm…ook geen tijd meer. Ik moest nog boodschappen doen en eten koken, maar…zelfs die tijd had ik niet meer.

Ik maakte een snelle hap klaar en ging tot ‘s-avonds laat de deur uit. In de bus appte ik alles eerlijk aan Meneer. Ik was er best wel zenuwachtig over, want bijna 2 maanden geleden heb ik Meneer op deze manier ook al boos gemaakt en teleurgesteld. Hij heeft mij toen gewaarschuwd, dat dit niet nog een keer moet gebeuren.

En nu is het toch weer gebeurd. Ik was vanmiddag echt verkeerd bezig. Later in de avond stuurde Meneer mij bericht, dat hij mijn berichtjes vandaag eens goed zou lezen. Daar kon ik het mee doen.
Ik kreeg zelfs voor het slapen gaan geen: slaap lekker subje van hem. Gek genoeg slaap ik dan dus ook veel minder goed. Maar vannacht sliep ik gewoon heel slecht.

Vanochtend kreeg ik bericht van Meneer. Ik kreeg met opzet geen: slaap lekker subje van hem, omdat hij wist, dat hij van mijn berichtjes niet vrolijk zou worden. Maar verder zei hij niks. Ik had vandaag een BHV dag met 2 examens. Maar mijn aandacht was er niet bij. Ik was zenuwachtig, niet wetende wat mij nog te wachten staat.

En toen kwam het gevreesde bericht van Meneer. Ten 1e ga ik hiervoor zeker nog straf krijgen, maar hij moet nog even bedenken wat. Ten 2e is dit niet de eerste keer dat dit gebeurt. Mocht dit binnen een maand weer gebeuren krijg ik een hele zware straf, die ik echt niet wil. Ik schrok hier hevig van. En ten 3e zei Meneer, dat ik er nu zelf ook veel last van heb. Ik loop nu weer te stuiteren en mijn buik draait alle kanten op.
Meneer en ik hebben dit probleem al eens besproken, maar dit gesprek gaan we nu nog maar een keer voeren. Pfffff.

Gelukkig heb ik mijn examens toch goed gemaakt en heb ik mijn BHV weer op zak.

Vanavond heb ik mijn excuses aan Meneer aangeboden. Hij zegt, dat ik mijn taken de komende 3 dagen braaf moet uitvoeren, dan zal ik daarna een leuke opdracht krijgen. En tot die tijd mag ik niet klaarkomen. Pffff…

Maar…ik mocht vanavond voor 21.00 uur nog wel klaarkomen van Meneer. Daar heb ik dan ook nog even heerlijk van genoten.

Dank U wel Meneer voor dit heerlijk momentje. Dat had ik toch wel even nodig hoor.
En ik ga mijn best doen, om niet meer zo verkeerd bezig te zijn. Ik wil dat ook helemaal niet.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie