Uit het dagboek van… SlavinJet #blog162

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Strenge hand

Meneer en ik kennen elkaar nu alweer 9 maanden. Wat gaat de tijd toch snel voorbij. We kennen ook zo onze ups en downs, maar ondanks alles is onze klik nog steeds goed. We leren dan ook nog steeds veel van elkaar.

Zo heb ik discipline nodig, regels en handvaten. Ik ben een relsub, maar aan de andere kant, wil ik ook graag Meneer dienen, wil ik naar hem luisteren, voelen en ondergaan.
En hier zit bij mij nu toch een probleem. Een probleem, die ik zelf niet goed kan rijmen en plaatsen.

Wanneer ik alles braaf doe, wat Meneer van mij verlangt, dan voel ik mij erg onrustig worden. Aan de andere kant voel ik mij groeien, omdat Meneer dan trots op mij is.
Maar…wanneer ik ga rellen, kan ik ook te ver gaan. Dan kan ik zelfs Meneer boos maken of teleurstellen. Dan word ik streng aangepakt door Meneer. En die strenge hand van Meneer heb ik juist zo hard nodig. Dus prima dan toch…? Of toch weer niet…?

Dit is dus mijn struikelblok. Ik kan leuk en gezellig met Meneer appen en kletsen. Hij kan ook wel tegen een lolletje op zijn tijd, dus daarin kan ik hem wel lekker uitdagen. En dat ik dan straf krijg voor mijn gedrag, vind ik ook prima.
Maar…soms kom ik mijn regels niet na. En daar kan Meneer dus echt niet tegen. Zeker niet met de reden die ik hem dan geef. Meneer is echt wel redelijk, zolang ik het van tevoren maar aangeef. Maar wanneer ik op het laatste moment mijn plannen wijzig en daardoor mijn regels niet naleef, heb ik een groot probleem. Dan treedt Meneer heel streng op. Dan mag ik kennis maken met zijn strenge hand.

Een strenge hand, ik heb het soms zo hard nodig. Alleen…wanneer Meneer die strenge hand gebruikt, voel ik mij onzeker worden. Dit wil ik dan helemaal niet. Ik wil dat hij juist trots op mij kan zijn, en niet teleurgesteld is in mij.

Waarom…waarom stel ik Meneer dan weer teleur??? Waarom kan ik hem niet gewoon trots op mij laten zijn…?
Waarom is dit alles toch zo moeilijk?

Waarom is het toch zo moeilijk om een sub te zijn?
Ergens wil je alles goed doen, maar toch stel je hem teleur.
Ergens heb je die harde, strenge hand nodig, maar zodra je hem krijgt, voel je je onzeker worden.
Ergens wil je uitdagen en is het leuk, wanneer Meneer er leuk op reageert, totdat je te ver gaat, en dan baal je van jezelf.

Ik wil het een, maar doe het ander.
Ik wil een harde aanpak, totdat ik het krijg, en het toch niet zo leuk vind.
Ik hou van een strenge hand, totdat Meneer het uitspreekt, dan voel ik mij klein en onzeker.

Wat is dat toch…?
Is dit normaal voor een sub…?
Ik blijf het allemaal maar verwarrend vinden. Ik begrijp er geen snars van.

Nou ja, ik stuiter maar vrolijk door in deze bijzondere wereld. Misschien dat ik het ooit nog ga begrijpen…?

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

SlavinJet

BDSMforyou lijn

Geef een antwoord