Uit het dagboek van… SlavinJet #blog165

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Nagenieten

Ondanks mijn stevige sessie van Meneer, heb ik maar een paar kleine blauwe plekjes op mijn kontje. Maar ondanks dat het niet zichtbaar is, voel ik het des te beter.

Deze week ben ik met een nieuwe baan begonnen. Voor het eerst in mijn leven doe ik nu bureauwerk. Deze week veel indrukken opgedaan en de week is omgevlogen.

Maar…hoe heerlijk is dat? Je gaat naar je werk, je zit op je billen, die Meneer de dag ervoor onder handen heeft genomen. Wat is dat genieten zeg. Elke minuut van de dag word ik aan Meneer herinnerd. En ook vandaag genoot ik weer heerlijk op mijn stoel.

Om vervolgens na je werk een repetitie avond van de muziek te hebben en weer heerlijk op je billen mag zitten. Ook vanavond weer een repetitie avond. Dus dat wordt wederom dubbel genieten.

Of ik nu lig, zit, sta of loop, ik blijf mijn kontje nog heerlijk voelen. Dit is met recht heerlijk nagenieten.

Blauwe plekken hebben zegt niet altijd wat. Het gevoel wat Meneer heeft achtergelaten, daar geniet ik nu nog van.
Dank U wel Meneer, dat ik nu heerlijk kan nagenieten.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie