Uit het dagboek van… SlavinJet #blog167

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Relsubjes ten top

Gisteren vertelde W80 ons, dat ze straf had gekregen, omdat ze zat te rellen bij haar Meester. Haar straf was, dat ze haar tril ei in moest doen en de we-vibe, en daarna de magic wand moest gebruiken om vervolgens 2x klaar te mogen komen.

Ik weet niet, maar geef mij ook maar zo’n straf. Wat een heerlijkheid zeg. En zo dacht M’smeisje er ook over. Wij smachten nml. naar een opdracht, maar krijgen deze helaas niet.

Nu had Meneer mij gisteren een opdracht beloofd, maar deze bleef helaas uit.
En toen…toen bedacht ik opeens iets leuks. In de groepsapp stelde ik voor, om elkaar een week lang opdrachten te geven. M’smeisje was gelijk voor.

Zo gezegd en bedacht, was dus ook zo gedaan. Ik gaf M’smeisje de opdracht om haar trilei in te doen en lekker klaar te komen en het bewijs naar haar Meester te sturen. Maar…haar trilei werkt via de appp van haar Meester. Toen stelde ik voor, dat ze het dan met haar magic wand moest doen, maar…die ligt in de kluis.

M’smeisje gaf mij de opdracht om mijn trilei in te doen en lekker te gaan genieten. Om na afloop een foto of filmpje naar Meneer te sturen. Beide maakten we een screenshot van ons gesprek.

M’smeisje stuurde deze gelijk naar haar Meester die tegenover haar zat. Hij las het, maar reageerde er niet op. En ik…? Ik ging eerst mijn trilei indoen en lekker genieten en klaarkomen.

Nadat ik was klaargekomen stuurde ik de screenshots eerst naar Meneer. Daarna mijn gemaakte filmpje om er vervolgens bij te zetten, dat ik er heerlijk van genoten heb. En toen wachtte ik in spanning af.

Laat op de avond kreeg ik bericht van Meneer. Hij vindt mij heel erg stout, om zonder toestemming klaar te komen en hem dan ook nog eens een filmpje ervan te sturen.

Ik zei nog, dat ik wel toestemming had, alleen niet van hem. Hij zei, dat wij, relsubjes, weer lekker bezig zijn. Deze actie zal dus niet ongestraft blijven.

Ziet Meneer er dan echt niet de humor hiervan in? Of toch wel een beetje en krijg ik een milde straf? Ik wacht maar af, want dit is nu wel al de 3e x dat ik zonder toestemming ben klaargekomen.

Meneer noemt ons “relsubjes ten top”.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie