Uit het dagboek van… SlavinJet #blog17

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Een kleine terugblik

Ik ga heel even terug in de tijd. Een kleine terugblik. Mijn 1e contact die ik had met mijn Meneer.

Het was eind oktober 2017.
Ik zag een mail in mijn mailbox van mijn Meneer. Hij had mijn profiel bekeken en mijn checklist bekeken. Dat maakte hem nieuwsgierig en wilde nader kennismaken met mij.

Ik moest mijn Meneer teleurstellen, ik had net een D. gevonden waar ik mee verder wilde.
Meneer noemde mij een “bofkontje” en zo voelde ik mij ook wel.

Half januari 2018.
Ik stuurde mijn Meneer een berichtje, dat mijn Meester en ik in goed overleg uit elkaar waren gegaan.
Een paar dagen later kreeg ik een bericht terug. Meneer was blij met mijn bericht. Niet, omdat mijn Meester en ik uit elkaar waren, maar wel blij, dat hij mij nu alsnog beter kon leren kennen. Hij had al wat dagboeken van mij gelezen en beloofde de rest van mijn dagboeken ook te gaan lezen.

Vanaf dat moment hadden we dagelijks contact hier op bz. Hij las mij dagboeken en was erg geïnteresseerd in mij. Aangezien de berichten zo leuk verliepen, besloten we op KIK verder te gaan. Het voelde bij ons allebei goed en eind januari hadden we onze 1e date.

We hadden geen foto’s uitgewisseld, maar de date beviel ons beiden.

Nu is hij mijn Meneer en ik zijn sub.
Ik ben zeker weer een “bofkontje’, het bofkontje van Meneer.
Maar Meneer is ook zeker een “bofkont”, toch Meneer?

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie